LET`S BANDS

Let's Bands Powerbands MINI Sort (ekstra hård)

480,00DKK

Let's Bands Powerbands MINI sort.

En stærk træningselastik til din træning. I fitnesscentret, til hjemmetræningen og på ferierejsen.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Ekstrahård Powerbands træningselastik fra Let's Bands Nu kan du købe en virkelig modstandsdygtig træningselastik hos active aid. Vi er forhandler af Let's Bands, som laver alt lige fra minielastikker, til mobilizers og lange elastikker.

Powerband MINI sort er den stærkeste elastik i serien af MINI-bands. Med denne træningselastik har du en meget stærk træningselastik, du kan bruge i fitnesscentret, til hjemmetræningen, på ferien eller lignende. Den lille elastik fylder ingenting, men effekten er stor. Det sorte Powerband MINI kan med fordel kombineres med andre Let's Bands-produkter.

Hvorfor træne med MINI-Powerbands?

Brug Powerbands som del af en powerfuld opvarmningsrutine. Brug elastikkerne til at udbygge din muskulære udholdenhed og få det maksimale ud af træning med egen kropsvægt. Mix powerbands ind i din styrketræning med vægte og oplev en mere fokuseret muskulær aktivering.  

Anbefales til: begynderen (vær dog obs. på at vi anbefaler, at du mestrer den gule, grønne, blå MINI-band inden, da den sorte træningselastik er ekstra hård)

Længde: 22 cm (lukket)
Bredde: 5 cm