Let's Bands Powerbands MAX Sort (xtra-hård)

Let's Bands Powerbands MAX Sort (ekstrahård) lang træningselastik i loop. Et stærkt træningsredskab til brug i fitnesscentre, fysioterapi og som hjemmetræningsudstyr. Robust kvalitet, som gør den oplagt til at lave mange forskellige typer øvelser - underkrop, overkrop, assist til chinups, ekstra udfordring i pushups, etc.

Modellen findes i flere andre styrker.

239,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Hård træningselastik til styrke- og mobilitetstræning


Den sorte træningselastik fra Let's Bands er er den 2. hårdeste elastik i serien af MAX Powerbands.


Du kan komplimentere din styrketræning med effektive elastikøvelser for større effekt. Brug Powerbands MAX i intervaltræning, til at træne styrke, corestabilitet, som assist i pull-ups, til udstrækning og så videre. De lækre elastikker er i super kvalitet og kan modstå en hel del. De er elsket af både begynderen, den øvede, atleten og den professionelle idrætsudøver. 


Med et enkelt træningsredskab kan du køre en fuldkrops-workout på kort tid - og præcis lige der, hvor du vil! Så tag dine Let's Bands træningselastikker med på ferie, i fitnesscentret, på kontoret, ud i haven og så videre. Der er ingen grænser. Den sorte træningselastik er 2. hårdeste af de lange Powerbands MAX. Har du brug for en lettere eller sværere, så læs mere på oversigten over Let's Bands-produkter


Længde
: 100cm 
Bredde: 2 cm

  

Inspiration til elastiktræning 

Se inspirationsvideoer på Let's Bands hjemmeside, hvor du kan se både enkelte øvelser og sammensatte workouts med træningselastikkerne.

Let's Bands træningselastikker til din styrketræning 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's Bands Powerbands MAX Sort (xtra-hård)
Din bedømmelse
Kommende kurser

Vores mest populære