Let's Bands Powerbands MAX Gul (let)

Let's Bands Powerbands MAX gul træningselastik er det letteste af de lange powerbands. Den er ideel til dig, der er nybegynder, men er også perfekt til fx genoptræningspatienter, som skal træne med let belastning.

Brug den til styrkøvelser, i HIIT-træning, mobilitetsøvelser, brug dem som ekstra load i træning med kettlebells og håndvægte - der er mange muligheder.


Længde: 100 cm.
Bredde: 1,5 cm

Scroll ned og læs mere ↓

129,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

Køb let træningselastik fra Let's Bands

Dette er den letteste elastik i serien af Let's Bands MAX Powerbands.
Det lukkede elastik-loop er 100 cm lang og 1,5 cm tyk.

Den gule Let's Bands Powerbands MAX er perfekt til begyndere, genoptræning eller hvis du bare vil træne med let belastning.

Træk-styrke ved 100%: 5 kg
Træk-styrke ved 200%: 7,7 kg


Træningselastikker er et super træningsredskab, som du kan tage med dig overalt. Det er billigt og meget alsidigt - du kan træne alt fra core og styrke til eksplosive øvelser og smidighed. Begynder, øvet eller professionel sportsudøver - alle kan få noget ud af at træne elastikøvelser.

 

Gratis træningsvideoer med elastikøvelser

Du har købt dine Let's Bands elastikker - nu skal du bare skynde dig ind på letsbands.com og se de mange inspirerende træningsvideoer og workouts, som ligger og venter på dig. Gratis og nemme at tilgå på smartphone, tablet og pc. Du bliver guidet til en god start med dine træningselastikker med super gode elastiktræningsworkouts.

Inspiration til din elastiktræning - gratis hos Let's Bands

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:Let's Bands Powerbands MAX Gul (let)
Din bedømmelse

Vores mest populære