+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Køb dit TRX-kursus her 

Det er vores klare holdning, at kurser skal gøre os bedre! Derfor vælger vi både produkter og kurser af højt kvalitetsniveau, og hvis en producent af et produkt tilbyder et svagt kursus, så vil du ikke kunne finde det i vores kursusudbud. 

Selvfølgelig tilbyder vi den nyeste kursusrejse fra TRX. Ikke kun fordi vi er distributører af TRX, men fordi vi er af den klare overbevisning at alle de nye kurser fra TRX har meget mere viden at tilbyde end de tidligere kurser. Derfor vil du også kunne tage den viden du får på vores kurser, og overføre det til al anden træning. På den måde giver vores kurser idag endnu mere viden fra sig, og lever endnu mere op til, at vi alle kan blive meget bedre til at bevæge os.

- TRX Suspension Training Course (STC)
- TRX Functional Training Course (FTC)
- TRX Group Training Course (GTC)
- TRX Force Trainer Course (ForceTC)
- TRX Sports Medicine Suspension Training Course (SMSTC)
- TRX Yoga Foundations Course

Derudover afvikler vi også det 2 dages certificeringskursus fra TRX (TRX AGTC) på udvalgte tidspunkter.

Uanset hvilket kursus du tilmelder dig, sender vi dig dagsorden og praktiske informationer cirka 1 uge inden kursusstart.  Alle tilmeldinger til vores kurser er bindende. 
Er du i tvivl om, hvilket TRX-kursus du skal vælge? Så kontakt os, så hjælper vi dig med at finde det rigtige kursus til dig.

Klik her for at se den fulde kursuskalender.

Alle TRX kurser

Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 14

  1. 1
  2. 2
Sorter faldende

   

1 til 12 ud af 14

  1. 1
  2. 2