+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Digitale kurser - som du kan tage præcis når det passer dig

Det giver efterhånden mere og mere mening også at have et online udbud af TRX-kurser. Ikke alene fordi eksterne omstændigheder indimellem gør det umuligt eller besværligt at mødes ansigt-til-ansigt, men også fordi det giver langt flere mennesker mulighed for at opsøge ny og brugbar viden omkring træning med TRX. Du kan hos activeaid både finde helt aktuelle, virtuelle kurser, hvor du skal være til stede på et fastlagt tidspunkt og som du finder på denne side: Digitale-kurser som kan købes og studeres lige præcis, når det passer ind i dit skema. 

TRX for Yoga-digital course kan du f.eks downloade og se, når og hvor det passer dig. Der vil løbende blive opdateret med spændende nye kursus- og workshoptilbud, der hjælper dig med at opdatere din viden og holde dine færdigheder relevante.

Status 2021: I øjeblikket afvikler vi ikke live-kurser med fysisk fremmøde rundt i Danmark. Vi opfordrer i stedet til, at du kigger på muligheden for virtuel undervisning, som giver adgang til øvrige TRX-kurser på lige fod med hvordan det var tidligere. Vil du se oversigten af TRX-kurser vi normalt (og forhåbentlig igen) udbyder, så klik her.

Digitale kurser - download og deltag

Sorter faldende

   

3 vare(r)

 1. Digitalt Yoga-kursus online ondemand

  TRX for Yoga Course (digitalt)

  Køb via link

  Køb via link

  DIGITALT KURSUS - TAG KURSET ONLINE NÅR DU VIL

  Tag det digitale inspirationskursus online når det passer dig og lær, hvordan du kan indarbejde Yoga-elementer i din TRX-træning - eller omvendt bruger TRX som en aktiv del af din Yoga-praksis. Udvid dit øvelsesbibliotek, så du kan arbejde mere med din mobilitet, styrke og stabilitet.

  Køb kurset via linket:

  https://activeaid.inspire360.com/trxtraining/fitness-products/copy-of-trx-for-yoga 
  (det bestilles og betales direkte hos udbyderen)

  Vis detaljer
 2. TRX Suspension Training Basics Digital Course online trx-kursus

  TRX Suspension Training Basics Course (digitalt)

  Køb via link

  Køb via link

  DIGITALT KURSUS - TAG KURSET ONLINE NÅR DU VIL

  TRX Suspension Training Basics Digital Course giver en introduktion til TRX Suspension Training. Lær korrekt opsætning og forankring af TRX´en, grundlæggende brug og principper for progression, som gør det muligt at tilpasse øvelser til præcis det træningsniveau du er på. Det er oplagt til dig, som privat gerne vil lære det basale inden for TRX-træning. Det kan også bruges som en teaser for dig, som på sigt vil tage et af vores TRX-instruktørkurser og gerne vil være fortrolig med termer, metoder, etc.

  Køb kurset via linket:

  https://activeaid.inspire360.com/trxtraining/trx-trainer-basics-curriculum 
  (det bestilles og betales direkte hos udbyderen)

  Vis detaljer
 3. Virtual Training kursus digitalt download

  TRX Virtual Training Course (digitalt)

  Køb via link

  Køb via link

  DIGITALT DOWNLOAD - TAG KURSET ONLINE NÅR DU VIL

  TRX Virtual Training Course (digitalt) er et selvstudie-kursus på 4,5 timer, som giver dig viden om, og værktøjer til at lykkes med online undervisning som personlig træner eller træner for små grupper/hold.

  Køb kurset via linket:

  https://activeaid.inspire360.com/trxtraining/virtual-personal-training 
  (det bestilles og betales direkte hos udbyderen)

  Vis detaljer
Sorter faldende

   

3 vare(r)