+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Tag dit kursus online

Det giver efterhånden mere og mere mening også at have et online udbud af TRX-kurser. Ikke alene fordi eksterne omstændigheder indimellem gør det umuligt eller besværligt at mødes ansigt-til-ansigt, men også fordi det giver langt flere mennesker mulighed for at opsøge ny og brugbar viden omkring træning med TRX. Du kan hos activeaid både finde helt aktuelle, virtuelle kurser, hvor du skal være til stede på et fastlagt tidspunkt og "on-demand"-kurser, som kan købes og studeres lige præcis når det passer ind i dit skema. 

Du finder du vores Virtuelle TRX STC-basiskursus samt vores Virtuelle TRX Rip Trainer Workshop som online-kurser, der afvikles på et konkret tidspunkt. Her skal du holde øje med, hvilke datoer der passer for dig. Du får til gengæld kurserne til en rigtig god pris. Indholdet er det samme som på vores traditionelle live-kurser; det foregår bare online.

TRX for Yoga-digital course kan du til gengæld downloade og se ondemand, når og hvor det passer dig.

Status 2021: I øjeblikket afvikler vi ikke live-kurser med fysisk fremmøde rundt i Danmark. Vi opfordrer i stedet til, at du kigger på muligheden for virtuel undervisning, som giver adgang til øvrige TRX-kurser på lige fod med hvordan det var tidligere. Vil du se oversigten af TRX-kurser vi normalt (og forhåbentlig igen) udbyder, så klik her.

Digitale kurser

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)