Digitale kurser

Digitale kurser - som du kan tage præcis når det passer dig

Det giver efterhånden mere og mere mening også at have et online udbud af TRX-kurser. Ikke alene fordi eksterne omstændigheder indimellem gør det umuligt eller besværligt at mødes ansigt-til-ansigt, men også fordi det giver langt flere mennesker mulighed for at opsøge ny og brugbar viden omkring træning med TRX. Her på siden finder du digitale kurser, som kan købes og studeres lige præcis, når det passer ind i dit skema. Listen vil løbende blive opdateret med spændende nye kurser og workshop, der hjælper dig med at opdatere din viden og holde dine færdigheder som instruktør eller personlig træner relevante. Kurserne kan selvfølgelig også tages af dig, der privat gerne vil have inspiration til TRX øvelser og teknikker inden for trx-træning.

Vis som Gitter

15 varer

Faldende orden
Vis som Gitter

15 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Lær at træne med TRX 

De digitale kurser du finder på denne side har hver især et meget specifikt fokus. Det er en maggiterning af viden omkring et særligt område - fx gravidtræning, TRX for løbere, træningstips til hvordan cykelryttere kan bruge slyngetræning, etc. Her kan du som personlig træner, holdinstruktør og lignende få helt skræddersyet viden omkring nogle meget specifikke emner. Men det er også her du som privatperson kan lære lidt om at træne med TRX-slynge.

Øvelser for gravide

På "TRX for Pre and Post Natal Athlete" har vi fokus på, hvordan TRX-træning kan være en virkelig smart træningsform - både når man er gravid og efterfølgende. Der er nemlig en masse støtte at hente - som kan aflaste i en tid, hvor kroppen er udsat for et større pres end normalt.

Få ideer til dit træningsprogram

De digitale kurser er forholdsvis korte. Mange af dem er 1-2 timers undervisning. Her kan du på en overkommelig måde få inspiration til dit trx-træningsprogram - både hvis du skal træne selv og hvis du skal sammensætte et til en klient eller et hold. Find det emne, der passer bedst. Der findes pt både noget inden for Yoga, løb, gravidtræning, golf og lignende.