+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Digitale kurser - som du kan tage præcis når det passer dig

Det giver efterhånden mere og mere mening også at have et online udbud af TRX-kurser. Ikke alene fordi eksterne omstændigheder indimellem gør det umuligt eller besværligt at mødes ansigt-til-ansigt, men også fordi det giver langt flere mennesker mulighed for at opsøge ny og brugbar viden omkring træning med TRX. Du kan hos activeaid både finde helt aktuelle, virtuelle kurser, hvor du skal være til stede på et fastlagt tidspunkt og som du finder på denne side: Digitale-kurser som kan købes og studeres lige præcis, når det passer ind i dit skema. 

TRX for Yoga-digital course kan du f.eks downloade og se, når og hvor det passer dig. Der vil løbende blive opdateret med spændende nye kursus- og workshoptilbud, der hjælper dig med at opdatere din viden og holde dine færdigheder relevante.

Status 2021: I øjeblikket afvikler vi ikke live-kurser med fysisk fremmøde rundt i Danmark. Vi opfordrer i stedet til, at du kigger på muligheden for virtuel undervisning, som giver adgang til øvrige TRX-kurser på lige fod med hvordan det var tidligere. Vil du se oversigten af TRX-kurser vi normalt (og forhåbentlig igen) udbyder, så klik her.

Digitale kurser - download og deltag

Sorter faldende

   

3 vare(r)

Sorter faldende

   

3 vare(r)