+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Hvilket TRX-kursus skal jeg vælge?

Hvilket TRX-kursus skal jeg vælge?

Hvordan bliver jeg TRX-instruktør? 

Du er allerede 1 skridt foran alle de andre, nu hvor du har fundet vores kursusudbud. TRX Danmark/active aid er de eneste danske udbydere af de officielle TRX-kurser, som er baseret på den intensive, gennemarbejdede viden fra TRX Training i USA. Nedenfor ser du vores bud på, hvilke kurser der er oplagte at tage henholdsvis, hvis du arbejder 1:1 som fx personlig træner eller behandler eller hvis du fx arbejder med at undervise store hold, bootcampforløb ,etc - altså grupper.  

Dig, som arbejder 1:1 

Måske er du personlig træner, behandler eller arbejder sportsspecifikt i en klub eller et træningscenter med særligt fokus på atleter? Fællesnævneren er, at du oftest arbejder 1:1 med stort fokus på den enkelte klient og hans/hendes udfordringer og udvikling.

TRX STC er basiskurset du skal have for at kunne tage yderligere kurser. Forvent ikke, at du er klædt tilstrækkeligt på til at gå direkte ud og undervise hold. Det er "kun" et 8-timers kursus og selvom det giver dig utroligt meget, så vil det stadig kræve både en personlig indsats i form af, at du øver dig, og optimalt et ekstra kursus, hvor der er fokus på undervisning i relation til holdformater. 

Udbyg med TRX Force Trainer Course, hvis du vil arbejde med mere avancerede øvelser

Basis og anbefalet ekstra kursus 

TRX STC (basiskursus)

Virtuelt TRX STC-kursus (eneste STC-kursus, der pt. udbydes i 2021)

 

Udbyg eventuelt din viden med:

TRX Force Trainer Course (ForceTC)
 

Dig, som er holdunderviser / underviser på bootcamps etc.

Det kræver sit at kunne undervise et hold med 5-10-20 individer, som måske har forskellig træningserfaring, alder, fysiske udfordringer, osv. Du vil gerne give alle en god oplevelse, men du er kun et menneske og har måske kun 55 minutter at undervise i. Ved at få nogle stærke redskaber med i rygsækken fra både TRX STC og TRX Group Training Course vil du opleve, hvordan du bliver skarp på din cueing, kan spotte og rette fejl effektivt og med det samme og alligevel holde det store, forkromede overblik på hele holdet.

Vil du lære alle de avancerede øvelser, så udbyg med TRX Force Trainer Course. 

Basis og anbefalet ekstrakursus 

TRX STC (basis)

Virtuelt TRX STC-kursus (eneste STC-kursus, der udbydes pt. i 2021)

TRX Group Training Course (GTC)

Udbyg eventuelt din viden med disse kurser:

TRX Force Trainer Course (ForceTC)

TRX for Yoga

Hvilket TRX-kursus skal jeg vælge?

Sorter faldende

   

10 vare(r)

Sorter faldende

   

10 vare(r)