Hvilket TRX-kursus skal jeg vælge?

Hvordan bliver jeg TRX-instruktør?
TRX Danmark/active aid er de eneste danske udbydere af de officielle TRX-kurser, som er baseret på den intensive, gennemarbejdede viden fra TRX Training i USA.
Nedenfor ser du vores anbefaling til, hvilke kurser der er oplagte at tage henholdsvis, hvis du arbejder 1:1 som fx personlig træner eller behandler eller hvis du fx arbejder med at undervise store hold, bootcampforløb etc.


Dig, som arbejder TRX 1:1 og TRX Small Groups: TRX STC + TRX FTC
Måske er du personlig træner, behandler eller arbejder sportsspecifikt i en klub eller et træningscenter med særligt fokus på atleter? Fællesnævneren er, at du oftest arbejder 1:1 med stort fokus på den enkelte klient og hans/hendes udfordringer og udvikling.

 • Start med TRX STC:
  TRX STC er basiskurset du skal have for at kunne tage yderligere kurser. Forvent ikke, at du er klædt tilstrækkeligt på til at gå direkte ud og undervise hold. Det er "kun" et 8-timers kursus og selvom det giver dig utroligt meget, så vil det stadig kræve både en personlig indsats i form af, at du øver dig, og optimalt et ekstra kursus, hvor der er fokus på undervisning i relation til holdformater. 
 • Udbyg eventuelt med:
 • TRX FTC (Funktional training course)
 • TRX SMSTC (Sports medicine Suspension Training Course)

 

TRX Gruppeinstruktør: TRX STC + TRX GTC
Det kræver sit at kunne undervise et hold med 5-10-20 deltager, som har forskellig træningserfaring, alder, fysiske udfordringer, målsætninger og forventning. Så kompleksiteten stiger for dig, som gerne vil undervise TRX på hold. Ved at få nogle stærke redskaber med i rygsækken fra både TRX STC og TRX Group Training Course vil du opleve, hvordan du bliver skarp på din cueing, kan spotte og rette fejl effektivt og  stadig bevare overblikket over hele holdet.

 • Start med TRX STC og TRX GTC
 • Udbyg eventuelt med disse kurser:
 • TRX Functional Training Course.
 • TRX Sports Medicine Course (TRX SMSTC)
 • TRX Yoga Foundations Course

 
RABAT VED KØB AF FLERE KURSER!
Vælger du at købe flere Live TRXkurser samtidig får du automatisk rabat i vores webshop. Når du køber 2 kurser får du 10% i rabat og ved 3 kurser og derover får du 15%. Rabatten fratrækkes automatisk når du køber vores Live TRX Kurser og GUN-eX kursus.

Spørgsmål til TRX kurserne eller GUN-eX kurset?
Hvis du får spørgsmål til din kursustilmelding, så tøv ikke med at tage fat i os - vi er her for det samme.

8 varer

Faldende orden
pr. side