GUN-eX® Kursus


Et nyt træningssystem som GUN-eX® kan, i vores verden, ikke stå alene. Der er så mange muligheder med dette træningssystem at det giver god mening at der er et kursus, for at komme godt igang med at gøre brug af alle de muligheder dette system.

Derfor er vi nu klar til at udbyde det første, officielle kursus, som især understøtter instruktørens brug i effektive, udfordrende holdformater, med masser af sved på panden, pulsen op og højt humør. Men også til træning af enkelt-klienter i personlig træning. Klik ind herunder og tilmeld dig en af de kommende datoer.

1 vare

Faldende orden
pr. side

Evidensbaseret uddannelse til instruktør/personlig træner

Vi ser GUN-eX® som et enormt alsidigt træningssystem - både i forhold til at kunne skalere øvelserne til den enkelte bruger - men også i forhold til anvendelse i et holdtræningsformat. Der ligger ufattelig mange muligheder for helkropstræning gemt i de elastiske battleropes og det fede ekstraudstyr.


Derfor er det LIGE i vores ånd, at redskaberne bakkes op af et virkelig brugbart kursus. Det spændende GUN-eX® Strength & Power Foundation Course har en evidensbaseret base, og derudfra har grundlægger af GUN-eX, Jan Marvan, udviklet en række træningsformater, programlægninger og ikke mindst haft fokus på coaching teknikker - som giver dig en masse hands-on erfaring med i rygsækken. Kursusholdet er som regel forholdsvis lille - så der er både tid til at stille spørgsmål, at samarbejde om at løse problemstillinger og øve færdighederne imens du er på kursus, så du kan blive rettet og få input af Course Instructor.

GUN-eX® kursus gør dig klar til at undervise

Kurset er meget praktisk. Du får battle ropes i hænderne og mærker på egen krop, hvad det vil sige at træne med elastik modstand i både helt traditionelle battlerope-øvelser som slams, alternating waves, pivot lunges, etc. En helt ny dimension! 

Der er fokus på at lære dig at forstå øvelsens opsætning, brug, progressioner og regressioner, etc. 

Vi arbejder hovedsagligt med GUN-eX® Cobra Gunning Kit.