+45 86 67 67 30 | KONTAKT OS

0item(s)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Kurser fra active aid

Det er vores klare holdning, at kurser skal gøre os bedre! Derfor vælger vi både produkter og kurser af højt kvalitetsniveau, og hvis en producent af et produkt tilbyder et svagt kursus, så vil du ikke kunne finde det i vores kursusudbud.

Selvfølgelig tilbyder vi den nyeste kursusrejse fra TRX. Ikke kun fordi vi er distributører af TRX, men fordi vi i den grad er af den klare overbevisning at alle de nye kurser fra TRX har meget mere viden at tilbyde end de tidligere kurser. Derfor vil du også kunne tage den viden du får på vores kurser, og overføre det til al anden træning. På den måde giver vores kurser idag endnu mere viden fra sig, og lever endnu mere op til, at vi alle kan blive meget bedre. 

Praktiske informationer 

Cirka 1 uge før kursusstart modtager du dagsorden og praktiske oplysninger pr. e-mail, så du er klædt godt på. Husk, at der er bindende tilmelding til vores kurser. Er du være i tvivl om, hvilket kursus, der er det rigtige for dig, så kontakt os - så tager vi en snak om mulighederne. Nedenfor kan du se, hvilke kurser vi udbyder i øjeblikket.

Kurser

Sorter faldende

   

11 vare(r)

Sorter faldende

   

11 vare(r)