Kurser

Kurser

Kurser hos active aid

For at du kan udvikle dig som instruktør og coach, men også for at du får det optimale ud af dine træningsredskaber, tilbyder vi kurser, både fysisk, in-house, virtuelt og som skræddersyede løsninger til din virksomhed. 

Vi er kritiske når vi vælger at udbyde kurser
Blandt vores udbud af kurser og uddannelser, finder du den komplette kursusrække fra TRX Training. Vi er som den danske distributør af TRX af den klare overbevisning at kurserne fra TRX har meget at bidrage med, så vi kan hjælpe til at skabe større forståelse for, og aktivere til mere bevægelse. Kurserne fra TRX indeholder viden du kan overføre til al anden træning. På den måde leverer vores kurser idag endnu mere værdi for enhver, der stræber efter bedre instruktion, bedre træning og bedre bevægelse. Har du brug for at vi kommer ud til jeres center eller klinik, så kontakt os for at finde en løsning der kan passe til jeres behov. 

I 2021 introducerede vi et nyt træningssystem, GUN-eX, og med det følger også en intensiv, virkelig gennemarbejdet uddannelsesrække. Vi har i øjeblikket det første kursus sat i kalenderen - og der er datoer både på Sjælland og i Jylland. GUN-eX Training System er, meget forenklet beskrevet, battleropes med elastisk modstand. Men som du vil opleve på kurset er det et genialt bud på effektiv, resultatskabende og ikke mindst sjov træning - meget egnet til et hold-setup, outdoor bootcamps og lignende.

Vis som Gitter

16 varer

pr. side
Faldende orden
Vis som Gitter

16 varer

pr. side
Faldende orden
 

Mere viden

facebook

Træn med Flexvit-elastikkerne

6 stk. TRX C4 + 1 gratis kursus* - efterårskampagne 2021

tilbud

TRX C4 - rabat og gratis kursus*

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX - elastiske battleropes.

kursus

TRX Yoga Foundations Course

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Helene elsker TRX - en træner-succeshistorie.

Kurser for personlige trænere, fysioterapeuter, sportstrænere, holdinstruktører, etc.

Hos active aid har vi mange års erfaring med at uddanne en bred vifte af forskellige professionelle inden for blandt andet TRX, BOSU, GUN-eX og andet. Vi er de enste udbydere af de forskellige brands´ officielle kursusrækker - og alle  

 

Jeg har arbejdet med TRX gennem mit job - vil jeg få noget ud af at tage et officielt kursus?

Det spørgsmål får vi af og til. Det korte svar er = JA!


På de officielle TRX-kurser får du forklaringen på hvorfor, hvad og hvordan inden for TRX-træning. Du lærer træningsfilosofien at kende, du lærer hvordan du tilpasser øvelser og du lærer sandsynligvis en helt anden måde at lave programlægning på. Du får et mere overordnet syn på "TRX-træning" og hvilke muligheder du har med denne type træning.

Der er også flere personlig træner uddannelser, som inkluderer undervisning i slyngetræning. Det er dog som regel et meget generelt undervisningsgrundlag, og meget sjældent særligt dybdegående.