TRX

TRX Kettlebell Training Essentials - Digitalt download kursus

350,00 DKK

Vær med når Zack Van Wagoner lærer dig teknikker til at træne med TRX Kettlebells. Vi kigger på forskellige typer øvelser, og har udgangspunkt i de gode bevægelsesstandarder. Kettlebelløvelser opbygger din styrke og udholdenhed, kan bruges til at træne din kondition og bedre din gribestyrke. Der er basis for en helkropstræning med et eneste træningsredskab - så det må siges at være effektiv træning.

Scroll ned på siden og læs flere detaljer om det digitale kursus

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

TRX Kettlebell Training Essentials - digitalt kursus

Udforsk essentielle kettlebell-teknikker og lær, hvordan du skaber, håndterer og træner hig-level spændinger i hele kroppen på dette digitale kursus i kettlebelltræning. Der er fokus på bevægelsesstandarderne og vigtige progressionsindikatorer, og tilsammen vil det øge niveauet på din kettlebell-træningsteknik. Kurset vil også fokusere på, hvordan du coach er din nye viden til andre. Nogle af de bevægelser vi kigger på er Carry, Goblet, Single Arm Rack Squat, Overhead Press og Swing.

Hvad indeholder Kettlebell Training Essentials-kurset?

  • 2 timers digital undervisning v. Zack Van Wagoner (underviser på engelsk)
  • digitale videoer
  • interaktive elementer
  • kursusmateriale

 

Dette interaktive kursus er designet til at give dig praktisk, hands-on erfaring med teknikker til træning med kettlebells. 

Vi anbefaler, at du har en eller flere TRX Kettlebells til rådighed, så du kan deltage aktivt og få det optimale ud af din investering i det digitale kursus.

 

KURSUSMATERIALER:

Du modtager seneste 24 timer efter bestilling en e-mail med adgang til det digitale kursus og materialer (kursusmateriale, digital kursusadgang). Efter du har gennemført kurset modtager du et deltagerbevis. 

*OBSDigitale downloads refunderes ikke. Kurset undervises på engelsk. Kurset skal gennemføres for at du modtager et deltagerbevis.

 

 

Specifikationer
SKU81640175