Instruktører

Kim Grandahl Papsø er vores Mr. TRX.
Her har du manden, der i sin tid besluttede sig for, at TRX er et træningskoncept, som det danske folk skulle have, og han lagde al sin tid og energi i at få det til Danmark.

Kim er vores ukuelige og tålmodige nordjyde, som udover at være den drivende kraft i virksomheden, også er vores mest passionerede instruktør. 
Når du møder Kim, vil du slet ikke være i tvivl om, at han vil gøre alt for at du får mest muligt med dig videre.

Kim brænder så meget for at hjælpe dig, og med hans enorme viden og erfaring er du altid i de bedste hænder, og vil føle dig enorm beriget efter at have været på hans kurser.

 

 

Anette Grandahl Papsø er vores energibombe.

Hun er, udover at være drivende kraft i virksomheden med fingrene nede i alle detaljerne, også en passioneret TRX-instruktør.

Du møder her et menneske, der har både sjæl og krop med i alt, hvad hun foretager sig.
Smilet og humøret fornægter sig ikke på Anettes kurser, og du vil stå tilbage med en oplevelse af sublim teknik og en super høj energi, som du kan tage med dig hjem. Anette underviser som oftest på TRX GTC og TRX Yoga Foundations Course.

Anders Møller Deenfeldt  har blandt andet en baggrund som officer i forsvaret og er uddannet inden for anatomi og træningslære.

Og så banker Anders' hjerte for TRX - derfor ved vi, at du vil blive helt vild med Anders og hans geniale måde at lære fra sig.

Han er stærk, han er sympatisk, og så er han topprofessionel. Anders underviser desuden også i GUN-eX Training System.

Han har TRX i blodet. Glenn Brændbjerg er dedikeret TRX-underviser på fuld tid i sit eget TRX træningscenter ’Make Friends With Your Body’ i Rødovre, og at vi har fået ham som instruktør hos os er et scoop. 

Glenn har 20 års erfaring inden for personlig træning og er veluddannet inden for anatomi og fysiologi.
For Glenn er det vigtigt at holde sig opdateret på alt, hvad der foregår af udvikling og forskning i træningsøjemed. Hans mange uddannelser og kurser inden for alle træningens aspekter giver ham en professionel og velovervejet tilgang til sin undervisning, og du vil altid blive mødt med højt humør, god energi og empati.

Kenneth Mose er vores kæmpe resource - ikke kun som et helt igennem fantastisk menneske, men også i form af hans enorme viden og vildeste energi. Hans evner til at formidle slår alle græner.
Han kommer, sammen med Anders, til at undervise på vores nyeste kursus - GUN-eX® Strength and Power Foundation Course.
Derudover vil du altid kunne møde på TRX FTC på Sjælland