active aid's instruktører

 

Vores instruktørstab udgøres af nogle dygtige, passionerede og ikke mindst fantastiske mennesker. Det er os, du kan møde ude på kurserne rundt omkring i Danmark. Vi er alle ekstremt glade for at undervise og lære dig at bevæge dig bedre.

 


Kim Grandahl Papsø

Kim er vores Mr. TRX. Her har du manden, der i sin tid besluttede sig for, at TRX er et træningskoncept, som det danske folk skulle have, og han lagde al sin tid og energi i at få det til Danmark. Kim er vores ukuelige og tålmodige nordjyde, som udover at være den drivende kraft i virksomheden, også er vores mest passionerede instruktør.
Når du møder Kim, vil du slet ikke være i tvivl om, at han vil gøre alt for at du får mest muligt med dig videre. Kim brænder så meget for at hjælpe dig, og med hans enorme viden og erfaring er du altid i de bedste hænder, og vil føle dig enorm beriget efter at have været på hans kurser.


Anders Deenfeldt

Du kender måske allerede Anders. Han var en af hovedkræfterne bag TRX Aarhus. Nu er vi så heldige at have ham med ombord som vores kursusansvarlige. Men du kan stadig møde ham på vores TRX-kurser. Anders har blandt andet en baggrund som officer i forsvaret og er uddannet inden for anatomi og træningslære. Og så banker Anders' hjerte for TRX - derfor ved vi, at du vil blive helt vild med Anders og hans geniale måde at lære fra sig. Han er stærk, han er sympatisk, og så er han topprofessionel.

Glenn Brændbjerg underviser i TRX STC hos activeaid


Glenn Brændbjerg

Han har TRX i blodet. Glenn er dedikeret TRX-underviser på fuld tid i sit eget TRX træningscenter ’Make Friends With Your Body’ i Rødovre, og at vi har fået ham som instruktør hos os er et scoop. Glenn har 20 års erfaring inden for personlig træning og er veluddannet inden for anatomi og fysiologi. For Glenn er det vigtigt at holde sig opdateret på alt, hvad der foregår af udvikling og forskning i træningsøjemed. Hans mange uddannelser og kurser inden for alle træningens aspekter giver ham en professionel og velovervejet tilgang til sin undervisning, og du vil altid blive mødt med højt humør, god energi og empati.


Anette Grandahl Papsø

Anette er vores energibombe. Hun er, udover at være drivende kraft i virksomheden med fingrene nede i alle detaljerne, også en passioneret TRX-instruktør. Du møder her et menneske, der har både sjæl og krop med i alt, hvad hun foretager sig. Smilet og humøret fornægter sig ikke på Anettes kurser, og du vil stå tilbage med en oplevelse af sublim teknik og en super høj energi, som du kan tage med dig hjem.


Patricia Malling

Patricia er vores seje BOSU Instruktør, og det er også hende du kan møde på vores Let's Bands Workshops/Kurser (pt. kun tilgængeligt for grupper, der køber workshoppen ind og afvikler in-house)

 

Kenneth Mose

Vi er superglade for, at vi igen har Kenneth Mose med i underviserstaben. Han kommer, sammen med Anders, til at undervise på vores nyeste kursus - GUN-eX® Strength and Power Foundation Course