GUN-EX

GUN-eX® Double Trainer

1.099,00 DKK

GUN-eX® Double Trainer er et unikt træningsredskab, som giver mulighed for effektiv helkropstræning. 2 stærke træningselastikker, manchetter du kan montere på håndled eller ankler, og et door anchor. Øg din styrke, arbejd med koordination, mobilitet og fleksibilitet. Modstand i enhver bevægelse, hvad enten det er overkrop, ben eller core.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

GUN-eX® DOUBLE TRAINER

GUN-eX® DOUBLE TRAINER er oplagt for alle. Du kan træne derhjemme, haven, garagen, parken, gymnastiksalen eller hvor som helst, du har lyst.

Sættet vejer kun ca. 1 kg og er en superhandy størrelse, som ikke fylder særligt meget.

Forbedrer din koordination og opbygger core-, overkrops- og underkropsstyrke. GUN-eX® DOUBLE TRAINER inkluderer håndfri manchetter, der kan fastgøres til dine håndled eller ankler. Døranker kan sættes fast i en dørkarm eller vikles rundt omkring fx et legestativ, en lygtepæl, et træ eller et andet ankerpunkt og giver dig mulighed for at træne både ude og inde.

De stærke, elastiske GUN-eX® DOUBLE TRAINER straps er pakket ind i Cordura-materiale, som gør, at du ikke skal være bekymret for back-lash, når du træner. Og ja, så betyder det også en hel del for produktets holdbarhed. Gummikabler er vurderet til at kunne modstå over 100.000 reps. Så giv du den bare gas! 

Adgang til database med træningsinspiratin

For at få det maksimale ud af dine Gun-Ex-produkter vil du selvfølgelig også på Double Trainer få adgang til en omfattende online database med videoer, tips og tricks. Produktet er intuitivt, men det kan sandsynligvis meget mere, end du lige tror og selv kan finde på i starten.

 

GUN-eX® Double Trainer sættet indeholder:

  • 2 x Elastikreb
  • 2 x Håndleds/fodledsmanchetter
  • 1 x Door Anchor
  • 1 x Adgang til digitalt træningsmateriale

 

 

 

 

Specifikationer
SKU32320003