TRIGGER POINT THERAPY

Trigger Point GRID Ball X (hård) massagebold 13 cm

279,00 DKK
Hvis du leder efter en lidt hårdere/fastere massagebold - så er TP GRIDX Ball lige præcis det, du leder efter. Især, hvis du godt kan lide, at bolden har en mønstret overflade.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Fast, hård massagebold

Har du fået ondt i nakken af at sidde ved computeren? Er dine lår ømme efter god træningssession? Har du løbet en 10K i går og er lægmusklerne ved at tage livet af dig i dag? 

Brug 5 minutter med din nye TP GRIDX massagebold og få løsnet op og oplev mere velvære. Den mellemstore bold har en mønstret overflade og resultatet når du foamroller er, at du får en oplevelse, der kan sammenlignes med den du får hos massøren. I stedet for dennes flow af massage med fingerspidser, håndflade og hele hånd - så har du forhøjninger, riller, flader og dybder på din sorte GRIDX Ball. 

Denne udgave er ekstra fast, og vi kan derfor ikke anbefale at du starter her, hvis du er ny udi selvmassage og foamrollingredskaber. Kig i stedetfor på den orange GRID Ball, som er en del blødere.

 

Nogle få detaljer om GRIDX Massagebold

  • Diameter: 12,7 cm
  • Max brugervægt: ca. 147 kg
  • Kompakt og letvægt
  • Hård fasthed
  • God til massage af ryg, lår, arme, skuldre, nakke, etc.

 

Sådan kan du bruge en hård massagebold

En af de største fordele ved at bruge en massagebold i stedet for en almindelig foamroller er helt klar, at størrelsen og udformningen giver dig bedre mulighed for at ramme nogle af de helt specifikke områder, der har brug for massage/at blive løsnet op.

En foamroller er genial til de store muskelgrupper, men har du fx problemer lidt dybere nede i din ballemuskel, har ondt i nakken eller brug for mere bevægelighed i dine lats, så kan en bold være et bedre valg.

Trigger Point Therapy har lavet et væld af instruktionsvideoer, så du kan finde et videotip til stort set hver en udfordring. I videoen herunder ser du Kyle bruge en TP GRID Ball Orange til at løsne op i sine lats. Du kan selvfølgelig bare bruge din GRIDX Ball i stedet.