TRIGGER POINT THERAPY

Triggerpoint GRID VIBE PLUS - vibrerende foamroller

999,00 DKK

TriggerPoint the GRID VIBE PLUS er en stærk, vibrerende foamroller. Din optimale træningsmakker når du vil afspænde muskler, løsne op i muskler og opleve et generelt større velvære.

The GRID VIBE PLUS Foamrolleren er perfekt til at løsne tunge, trætte ben efter løbeturen. 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

The GRID VIBE PLUS - den nye vibrerende foamroller fra TriggerPoint Therapy

Nyd den nye GRID VIBE PLUS foamroller med vibration. 

I dette nye produkt kombineres almindelig foamrolling med vibrationer for at give dig optimale betingelser for hurtigt og effektivt at opleve en afslappet effekt i musklerne efter træning og løsning af belastet bindevæv. TriggerPoint the GRID VIBE har selvfølgelig det patenterede GRID-mønster og er kompakt og har en mindre diameter, end du kender fra GRID 1.0 foamrolleren. Sammen med vibration kan du arbejde med flere lag muskelvæv og sørge for optimal blodcirkulation og iltflow til dine muskler, imens du masserer.

Placer foamrolleren et ømt sted, tryk på tænd/sluk-knappen og rul langsomt henover området. Finder du et særligt låst/ømt sted, så stop op og hold trykket der op til 60 sekunder, imens du lader vibrationerne arbejde for dig. 

The GRID VIBE PLUS vibrerende foamroller:

  • Løsner muskler før træning og giv kroppen optimale betingelser for fri bevægelighed.

  • Reducer smerter.

  • Optimal i genoptræningsøjemed

  • Dybdegående bindevævsmassage, som ikke opnås på samme måde med almindelig foamroller

  • GRID-mønster for optimalt blod- og iltflow

  • Få en følelse af lettere, friskere ben - efter træning eller fx efter en hård arbejdsdag, hvor du har stået op det meste af tiden.

Hvordan bruger man TriggerPoint GRID VIBE PLUS?
Du kan bruge den præcis, som du bruger den almindelige foamroller. Du får med vibrationerne ekstra hjælp til at komme i dybden, og det kan opleves som lidt nemmere. Derudover får du med en speciel kode også adgang til Trigger Points Online Videoportal, hvor du kan hente en masse inspiration. 

Tekniske detaljer

Foamrolleren leveres med microUSB-laderkabel, så du kan oplade din foamroller igen og igen og altid have hjælp til ømme muskler lige ved hånden. Den vibrerende GRID VIBE PLUS har en vibrationsfrekvens på 33 hertz, som sikrer dig optimal muskelafslapning. Et opladet batteri kan holde power i op til 2 timers brug.

Foamrolleren kan nemt rengøres med en fugtig klud. 

Længde: ca. 30,5 cm
Diameter: ca. 8,9 cm
Vægt: ca. 800 gram

 

 

Specifikationer
SKU32340028
EAN96506033390