TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller Trigger Point The Grid 1.0 - Regnbue (Limited Edition)

369,00 DKK

Trigger Point The Grid 1.0 - i regnbuefarver. Aldrig har der været så meget fart over farverne, som med dette limited edition produkt. Når benene er trætte efter løbeturen, ryggen er øm efter en lang dag foroverbøjet ved skrivebordet eller kroppen er ramt af en skade; så er det tid til at gribe foamrolleren og rulle bindevævet. Trigger Point The GRID 1.0 i den velkendte gode kvalitet - og den bliver du glad for!

Hver regnbuefarvet foamroller er unik - ikke to vil have det samme mønster. Det er da ret fedt!

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID Foamroller (Regnbue)

Når kroppen bare føles træt og tung efter et langt træningspas, eller du pludselig får ondt i nakken efter en lang dag ved skrivebordet, så er det tid til at gribe din Trigger Point the GRID foamroller og give dig selv en god gang massage. Og nu kan du virkelig sætte farver på hverdagen med den regnbuefarvede foamroller fra det originale brand, Trigger Point Therapy. Du får en supersolid, mønstret skumrulle, som har en overflade, der arbejder med din krop ved hjælp af forskelligartet tryk. Mønstret kan give en bedre transport af ilt og blod i bindevævet - og dermed får du en bedre massage. 

Foamrolleren er elsket af både sportsfolk, behandlere og private, som går op i at holde kroppen mobil og som har maksimalt fokus på velvære. Ondt i knæet? Ondt i benene efter en hård løbetur? Har du siddet ved skrivebordet hele dagen? Er benene tunge og trætte efter at have stået op hele dagen? Der er rigtig mange gode grunde til at bruge 5 minutter med sin foamroller.

Trigger Point Therapy laver nogle af markedets bedste foamrollere, og du får her et kvalitetsprodukt, som du kan bruge igen og igen.
Det er en lille investering i velvære. Produktet holder sin form og kan rengøres med en våd klud og klare en brugervægt helt op til 225 kg. Du bliver glad for, at du tog din krop og mobilitet alvorligt og investerede i kvalitet. 

Længde: 33 cm
Farve: Regnbuefarvet / Flerfarvet
Max brugervægt: 225 kg

 

Specifikationer
SKU32340007
EAN3700006221252
FarveRegnbue