TRIGGER POINT THERAPY

Foamroller - Trigger Point the GRID 1.0-Pink

369,00 DKK

Trigger Point The GRID foamrolleren er et revolutionerende værktøj til selvmassage. Du kan komme helt i dybden på dine ømme muskler i ben, ryg, nakke, skuldre, arme og så videre. Perfekt både før og efter fx løbe- eller svømmeturen. Brug Foamrolleren til at varme musklerne op og gøre dem klar til en kraftpræstation. Efter endt træning kan du rulle igen og sætte gang i restitutionsprocessen - få masseret affaldsstofferne på vej og være hurtigt i gang igen.

Scroll ned og læs mere om foamrolleren ↓

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

Trigger Point the GRID foamroller (Pink) 

The GRID foamroller fra Trigger Point er for dig, der vil bevæge dig bedre. Giv dig selv en dybdegående bindevævsmassage med den specialdesignede skumrulle.
Den 3-dimensionelle overflade giver dig mulighed for at efterligne de bevægelser og trykintensiteter du oplever ved massøren.

Rul dig fri for skader i hurtigere restitution, rul dig mere mobil og fleksibel eller løsn op for særligt ømme muskler/triggerpunkter.
Lige til at gå til og super effektiv. 

Foamrolling kan udføres i mange forskellige sammenhænge. Før din træning for at løsne op,  varme op og blive klar til at yde. Efter træning som cool-down. Foran fjernsynet om aftenen for at opnå en lækker afslappet følelse, som kan medvirke til en bedre søvn. Og så har vi slet ikke nævnt, at foamrolling også kan rette op på uhensigtsmæssige stramninger/smerter, når du er skadet. F.eks. kan nogle former for smerter i knæet afbødes ved at foamrolle indersiden af låret. Rådfør dig dog altid med behandler eller andre fagfolk, når du vil forebygge/behandle skader og spørg fx. ind til, om foamrolling ville kunne være et godt supplement til behandling og øvelser. 

Længde: 33 cm
Diameter: 14 cm
Farve: Pink / lyserød

 

Triggerpoint Foam roller

Leder du efter et andet foamrolling-produkt?

Trigger Point Therapy har udviklet et imponerende udbud af foamrollers, bolde og sticks til myofascial release (selvmassage). Derfor har vi helt sikkert også noget på hylderne, som kan afhjælpe dine udfordringer. Fordelen ved at vælge originale Trigger Point Produkter frem for no-brand varer er i høj grad, at de er gennemtestet, super holdbare og bakkes op af en masse nørdet viden og videoindhold, som hjælper dig med at få det optimale ud af din foamrolling.

Se alle Trigger Point Produkter her.

 

 

Specifikationer
SKU32340014
EAN3700006350464
FarvePink