FLEXVIT "Finisher" elastiksæt

FLEXVIT "Finisher" elastiksæt med MINI rød og blå, Multi blå, door anchor og vaskepose/opbevaringspose. Lækker kvalitet, som holder til din træning!
549,00 kr

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

FLEXVIT Finisher-Set- elastiksæt (brug for ekstra udfordringer?)


Har du brug for træningselastikker i en hårdere styrke, som kan udfordre din træning, så er FLEXVIT "Finisher"-Set noget for dig. 
Du får 2 brede MINI-bands i forskellige styrker, et langt MULTI-band med loops, som giver dig virkelig mange muligheder for øvelser, et door anchor, så du nemt kan lave avancerede pres- og trækøvelser ved at sætte det fast i en dør derhjemme. Alt kan du samle i netposen, som medfølger.


Rengør dine elastikker i vaskemaskinen! De kan holde helt op til 60 grader Celcius vaskeprogram.

 

 

Begyndersættet indeholder:

  • 1 Mini elastik rød ("Prehab")
  • 1 Mini elastik blå ("Power")
  • 1 Multi elastik blå - Hård ("Power")
  • 1 Door Anchor
  • Bærepose

Du sparer penge ved købet af dette i stedet for at købe alle delene individuelt.


Hvad er FLEXVIT MINI-elastikker

Flexvit-MINI er lækre, brede træningselastikker, som holder til det de skal - nemlig at give dig en fed træning med elastisk modstand. Fordi de er lavet af stof og elastik, og de er så brede, som de er, så undgår du i højere grad, at de ruller, når du træner. Fx er det ofte et problem med tynde latex-elastikker, når du har dem rundt om lårene over knæet - de ruller og ruller og generer i dit træningsflow og måske niver de endda fat i de små hår (avs!).

Derudover skal der rigtig meget til, før de risikerer at springe. Faktisk vil du oftere opleve, at der kun vil opstå en lille revne - og du vil derfor sagtens kunne bruge den stadigvæk. FLEXVIT MINI er nemlig en meget robust, lille træningselastik, som bliver dit foretrukne valg til træning hjemme og i fitnesscentret. Er du allergiker, så er FLEXVIT også et oplagt valg - elastikkens gummi/latex kommer nemlig aldrig direkte i kontakt med din hud. 


Hvad er FLEXVIT MULTI-elastikker

MULTI-elastikken er noget helt særligt. Den er af et stof-materiale, har elasticitet og mest vigtigt - så er der syet loops i, som giver dig rigtig mange muligheder i din træning. Den findes i 3 forskellige styrker med elastik - og i "Finisher"- sættet får du altså den med hårdeste styrke/modstand. Garanti for, at du kan blive udfordret.   


Vask dine træningselastikker i vaskemaskinen!

Fordi FLEXVIT er stofelastikker, så kan selvfølgelig gøre dem rene ved at smide dem i den medfølgende vaskepose og en tur i vaskemaskinen ved op til 60 grader. Så kan du sørge for at hygiejnen er i top - og er sikkert for dig selv eller andre at bruge. Supernemt.

 

Se hele udvalget af Flexvit her.

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:FLEXVIT "Finisher" elastiksæt
Din bedømmelse

Vores mest populære