FLEXVIT "Beginner"- elastiksæt

FLEXVIT "Beginner"-elastiksæt er perfekt til begynderen, dig der skal genoptræne efter en skade eller lignende, hvor du skal starte med træningselastikker i den lette sværhedsgrad. Du får 2 brede MINI bands, 1 lang MULTI-band, et door anchor og en pose at samle det hele i.

549,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

FLEXVIT "Beginner"-elastiksæt

En supergodt begyndersæt, hvor du både får de brede MINI-bands i 2 hårdheder, et langt MULTI-band med loops, som giver dig virkelig mange muligheder for øvelser, et door anchor, så du nemt kan lave avancerede pres- og trækøvelser ved at sætte det i klemme i en dørkarm og lukke døren. Og det hele samles i en mesh-pose, så du har styr på alle løsdele.

 

 

Begyndersættet indeholder:

  • 1 Mini elastik gul - Let ("Rehab")
  • 1 Mini elastik rød - Medium hård ("Prehab")
  • 1 Multi elastik orange - Let ("Health")
  • 1 Door Anchor
  • Bærepose

 

Du sparer en del i forhold til at købe alle delene individuelt.

Hvad er FLEXVIT MINI-elastikker

De brede, lækre MINI-elastikker gør din træning til en leg. De ruller ikke, når du laver squats, leg-raises og så videre. De niver heller ikke i hår eller hud, som tynde træningselastikker kan have tendens til. De er super robuste og kan holde til at blive brugt igen og igen. Gummi/latex kommer aldrig i direkte kontakt med huden, og derfor kan de også bruges, hvis du fx har allergi. 

Rengøring af træningselastikkerne

Helt ekstraordinært er det, at Flexvit træningselastikkerne kan smides i vaskemaskinen ved helt op til 60 grader! Slut med uhygiejnisk, stinkende træningsudstyr! Bare smid dem i den medfølgende vaskepose - og giv dem en god omgang. Nemt.


Find en FLEXVIT-elastik til dit behov

Udvalget af Flexvit træningselastikker og bands er stort. Find en version, som kan bruges til hjemmetræning, i fysioterapien, i fitnesscentret eller af den fysiske træner, som træner atleter som løbere, cykelryttere, tennisspillere, fodbold- og håndboldhold og så videre.

Se hele udvalget af Flexvit her.

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:FLEXVIT "Beginner"- elastiksæt
Din bedømmelse

Vores mest populære