TRX Kursus med C4-køb

TRX C4 og kurser

 

Tillykke med dit køb af TRX C4

- her kan du booke dit TRX Kursus.

Tusind tak for dit køb af TRX C4 hos en af vores forhandlere. Du er godt på vej til at kunne levere effektiv, spændende holdtræning til dine klienter eller centermedlemmer. Mulighederne med en TRX Suspension Trainer er mange. Den kan rumme ung og ældre, motionist og atlet, dem med skader, dem med begrænsninger af anden karakter, elitesportskvinden og -manden. Kort sagt - TRX er for alle.

Men som med ethvert andet træningsredskab, så kræver det koncentreret viden at "låse op" for alle de helt unikke detaljer omkring TRX-træning, hvis man vil have det maksimale udbytte. At undervise et hold eller enkeltklienter i TRX bliver mere struktureret, effektivt og overskueligt, hvis instruktøren står med de rette forudsætninger og værktøjer i rygsækken.

 

1 gratis TRX-kursus

I efteråret 2021 kører vi kampagnepris på TRX C4. For hver 6 stk. TRX C4 Suspension Trainers du køber får du: 1 stk. gratis TRX-kursus.

  • Du vælger, om du selv vil afsted eller du ønsker at sende en af dine instruktører
  • Vælg frit mellem alle kurser i TRX-kursuskalenderen (dog ikke kursuspakker)
  • Krav: Du/I skal kunne deltage på et TRX-kursus i 2021. 
  • Vær opmærksom på, at der ved nogle kurser stærkt anbefales, at du allerede har taget vore TRX STC (basiskursus)


Kursuskalender: Link til kursuskalender.

Alle kursusbeskrivelser: Link til oversigt over alle TRX-kurser.

 

Klik her for at tilmelde dig kursus. 

 

Om active aid

active aid har været dansk distributør af TRX Suspension Trainers i Danmark siden begyndelsen. Allerede fra starten har vi, som de eneste, udbudt de officielle TRX-kurser, som er den eneste mulighed, der findes i Danmark. Vi har hvert år uddannet rigtig mange TRX-instruktører i SATS, Fitnessworld, fysioterapier, små centre og personlige trænere. Vi garanterer ekstrem høj faglighed, gennemarbejdet kursusmateriale og virkelig søde kursusundervisere.

Du er meget velkommen til at kontakte os med spørgsmål omkring kurserne på [email protected] eller 8667 6730.