TRX

TRX

Køb den originale TRX® Suspension Trainer her

TRX® Training er et verdensomspændende brand. Elsket og eftertragtet - og det er der en helt særlig grund til. Kvaliteten er ALTID i orden. Ligemeget hvilken TRX Suspension Trainer man køber, så er produktet gennemtestet, super holdbart og intuitivt at bruge. TRX-træning taler til alle aldre, alle træningsniveauer, alle køn og alle formål med træningen. Den professionelle elitesportsmand/kvinde, motionisten, den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien - alle bruger en version af det samme kvalitetsprodukt. 

TRX® Training leverer i dag træningsudstyr i særklasse og i høj kvalitet, sammen med programmering og professionelle uddannelser. 

I dag dækker TRX både over TRX Suspension Training, ophængs- opbevaringsløsninger, testudstyr og funktionelle træningsredskaber.

Du kan få hele pakken hos os.

Vis som Gitter

1 vare

Faldende orden
  1. Udstyr til udendørstræning for fitnesscenter, fysioterapi, etc.
    TRX S-Frame (Kontakt os for leveringstid)
    31.000,00 kr.
    Bestillingsvare
    Udsolgt
Vis som Gitter

1 vare

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

TRX træning

TRX står for Total Resistance Exercises. Det er et træningssystem, der bruger din egen kropsvægt som modstand og giver dig mulighed for at træne alle større muskelgrupper i din krop. Stropperne fylder næsten ingenting, og de kan hurtigt sættes op i garagen, i haven eller på kontoret. TRX giver dig fleksibiliteten til at passe funktionel og effektiv træning ind i en travl hverdag.

Der findes et væld af træningprogrammer til de slidstærke bånd, og det er let at komme i gang med TRX træning, uanset hvilket niveau man starter på.

 

På grund af TRX' enorme popularitet findes der et hav af træningsprogrammer, som er ligetil at gå i gang med, og mange af dem ligger frit tilgængeligt diverse steder på nettet. Så det er let at finde et program til ens egen situation, og til det udstyr man har, ved at kigge sig omkring på Google eller YouTube.

Med alle mulige andre former for træning, så er det dog enormt vigtigt at have teknikkerne i øvelserne på plads, inden man kaster sig hovedkulds ud i TRX-træning. Det gælder både for at få det maksimale udbytte ud af sin træning, men i særdeleshed også for at undgå skader. Derfor er det altid en god idé at prøve et TRX Training hold af hos et fitnesscenter eller lignende, som udbyder det. Hvis du vil grundigt omkring alle aspekter af TRX, så er active aid den danske udbyder af de officielle TRX-kurser, og du kan tilmelde dig et af vores mange kurser eller instruktørkurser.

Hvilket TRX udstyr anbefales til professionelle?

Den personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien, foreningsfitness. Alle typer af profesionelle i træningsbranchen køber TRX hos Active Aid. Det gør de, fordi det er os der er de officielle importører af brandet til Danmark. Vi har derudover en række dygtige forhandlere, som du også vil kunne finde vores produkter hos.
Som professionel skal du bruge en stærk, rengøringsvenlig løsning, som kan holde til intensivt brug af mange klienter gennem årene. TRX® leverer varen! Og skulle der være uforudsete problemer, så tilbydes også en stærk reklamationspolitik. Du risikerer ikke at stå med et produkt, der ikke virker. 

Vi anbefaler som oftest TRX C4 - her får du den bedste pris som professionel.  

Hvilket TRX udstyr anbefales til private?

Du kender måske allerede træningsformen fra fitnesscentret eller måske gennem din personlige træner? TRX-træning er en utroligt populær træningsform, som er kommet for at blive og det er nemt at forstå. Der findes efter vores mening ikke et andet, enkelt redskab, som rummer så mange muligheder som TRX Suspension Traineren.

Træn din styrke, din balance, din smidighed, din kondition - med ét og samme produkt. Du kan let sætte det op derhjemme - selv uden at skulle bore i væg, loft eller dørkarm. Du kan også tage din træning udendørs. Og bedst af alt er, at TRX er oplagt til alle - uanset alder, træningsniveau og skavanker. TRX-træning kan tilpasses alle. TRX til hjemmebrug findes i et endnu større udbud nu, og har du svært ved at vælge, så ring til os på 8667 6730.