Trigger Point Therapy

Mobilitetsudstyr fra Trigger point Therapy.

Trigger Point Therapy laver de bedste foamrollers og andet foamrollingudstyr på markedet. De var pioneerer inden for Myofascial Release, og holder stadig kvaliteten og produktudviklingen kørende. Derfor er der sket meget siden den klassiske GRID 1.0 foamroller. Her kan du se alle restitutionsredskaber, som nu er tilgængelige på det danske marked. Active Aid er officiel forhandler af Trigger Point Therapy, og har desuden en lang række forhandlere, hvor du også vil kunne finde foamrollers, bolde, sticks, og lignende.

Varer 1-36 af 37

Faldende orden
Side
pr. side

GRID 1.0 Foamroller fra Trigger Point Therapy

Den klassiske, og mest solgte foamroller, er GRID 1.0. Den er 33 cm lang, hul, beklædt med mønstret EVA-skum og den ideelle foamroller til langt de fleste brugere. Den er tilpas i sin fasthed - ikke for hård, ikke for blød. Den har 3 forskellige typer overflademønster, som gør den rigtig god til både massage af både ben, ryg, arme, nakke, baller og så videre. Den findes i et væld af flotte farver.

Senest er der også komme et par helt særlige versioner til. GRID Eco er en nytænkning inden for en kategori, som er fuld af produkter lavet af mere eller mindre tvivlsomme materialer. Denne version er nemlig både gået recycling-vejen ved at have en kerne af genbrugsplast - og et ydre i 30% genanvendelige, biobaserede materialer. Det giver bare god mening nu, hvor det er helt uundgåeligt at skulle forholde sig til forbrug og hvordan det påvirker jordkloden. Derfor er den anden nyhed, GRID Recycled (genbrug), også et rigtig fint alternativ, fordi den er lavet af ikke mindre end 80% genbrugsmaterialer. 

Hvornår bruger jeg en massagebold?

En massagebold er god, når du gerne vil i dybden i dit bindevæv. Hvor en foamroller kan ramme meget bredt, så kan du med fx en MB1 massagebold finde det punkt i ballen, som gør rigtig ondt, tilføre et pres og på den måde sørger for, at løsne op og skabe mobilitet igen. Hvis du vil have dobbelt op på massagebolde, fx til din rygmassage eller nakkemassage, så læs mere om Trigger Point MB2 Roller her.