TE3 Mobility

TE3 Mobility

Data gør fremgang synligt og målbart

Ofte kan det være en rigtig god ide at anvende en form for måling af dine klienter, så du har et referencepunkt. Kan det måles, så kan det bruges til at spore fremgangen og gøre det synligt og mere forståeligt for dine klienter. Vi tilbyder forskelligt måle- og testudstyr, som er anvendelig alt efter hvad dit fokus er med den enkelte klient. Er dit fokus f.eks. mobilitet, så vil systemet fra TE3 Mobility være en god løsning. Her får du mulighed for at blive guidet igennem de test, der er relevante for dig og samtidig kan du holde styr på dine klienter i den medfølgende app. Her kan du også vise din klient resultatet af jeres samarbejde. Det giver dig et professionelt udgangspunkt for at finde de svage punkter og rette dem op. 

God mobilitet er en forudsætning for al bevægelse

Kroppens mobilitet eller mangel af samme påvirker mange aspekter af vores liv – så som søvn, restitution, mentalt overskud, arbejdsglæde og performance i vores sport. Invester tid og arbejde i din mobilitet – og du investerer samtidig i bedre livskvalitet. Begrænsninger i mobilitet kan ofte resultere uønsket smerte og stivhed i kroppen.

Hvordan bruger jeg TE3 Mobility Stick?

TE3 Mobilitetsanalysen er en simpel og hurtig måde at måle kroppens mobilitet og få data på det. Ved hjælp af 13 standardiserede test-bevægelser gennemgår du alle dele af kroppen og udarbejder en fuld analyse af kroppens status – og det på under 10 minutes. Analysen laver du med den finsk-designede TE3 Mobility Stick og tilhørende App. Full Body mobilitetsanalysen og konsultation kan klares på under 30 minutter (10 min til måling + 20 min til konsultation).

Du/din klient bliver automatisk foreslået 4 korrigerende, resultatorienterede øvelser til at addresserer de punkter for udvikling, som testen kommer frem til.


TE3 Mobility Stick er en smart teknologisk løsning der gør det nemt for dig at måle præcise vinkler og holde styr på data. Så har du interesse i at følge og arbejde med dine klienters mobilitet, kan du starte med at gøre det målbart. Så kan du også bedre spore og synliggøre fremgangen. Har du vanskeligt ved at spore fremgangen, kan du måske starte med at måle mobilitet - det er tænkeligt at det er her du finder begrænsningen.

Kort om TE3 Mobility analysen

TE3-mobilitetsanalysen er udviklet sammen med den professionelle træner og sports medicin-uddannet Marko Yrjövuori og måler 13 forskellige kropsbevægelser for at finde begrænsninger i mobilitet. Herefter modtager du/klienten en tilpasset træningsrutine baseret på testresultaterne, som addresserer problemstillinger. Den kan I evt. tage udgangspunkt i, når I laver et træningsprogram.

Samtidig får behandler/træner brugbart og målbar data, så klientens udvikling nemt kan trackes over tid. Det er positivt og motiverende - også for klienten, som kan få illustreret sin fremgang på en meget konkret, visuel måde.

Måling af rotation/mobilitet - og øvelser

Skulderen er vores mest mobile led, og det er ekstremt vigtigt at passe godt på det. En begrænsning af den eksterne skulderrotation kan gøre daglige aktiviteter hårde, begrænse ydeevnen og giver risiko for skader. I videoen bruger behandleren TE3 Mobility Stick til først at analysere status fra start, og klienten benytter den derefter til at lave en liggende øvelse. TE3 kan indstilles til at give fysisk feedback til brugeren (rysten/brummen) hvis øvelsen ikke laves som ønsket. Samtidig får behandleren spændende målbare data på, hvilken udvikling der sker.

Der er ingen produkter, der matcher dit valg.
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX