Naomi Fitness

Naomi Fitness

Skræddersyede løsninger til fitnesscentre

Vi mødte Naomi Fitness Design på FIBO-fitnessmessen i Køln og blev på ganske kort tid overbevist om, at holdet bag denne virksomhed vil frem i verden - og har nogle spændende, stærke løsninger at gøre det med. Med hurtig reaktionstid, kæmpe brancheindsigt og kvalitetsresultater har virksomheden allerede leveret setups i stor og lille skala til klubber, fitnesscentre, militære enheder og trænere i hele verden. Med over realiserede 500 projekter and counting er de repræsenteret i mere end 28 lande.


Brandets product range inkluderer blandt andet CUBES - en løsning, som giver ekstremt mange muligheder samtidig med, at der bruges minimal gulvplads. Super smart hvis I ikke har meget plads at gøre med. Bays, væghængte løsninger, træningsbroer og geniale udendørsløsninger er også med i produktkataloget. Er I på udkig efter mere klassiske elementer som squat racks, racks med plads til vægtskiver, pullup-bars, måtteholder, monkeybar-bro, wallball-station, klatrevæg, boksepude, eller setups til calisthenics-træning - så klarer Naomi Fitness Designs også det.


Virksomheden blev etablere i 2015 og siden da har udviklingen ikke stået stille. Derfor kan de nu tilbude over 40 forskellige basisløsninger, som kan tilpasses og designes til dit specifikke behov.

Eksempler på løsninger og setups fra Naomi Fitness Design

Dette er blot et meget lille udvalg af muligheder. Virksomheden tilbyder skræddersyede løsninger, og samarbejder med dig for at finde det helt perfekte setup.

I en tid hvor træningen flytter mere udenfor samtidigt med at omfanget af maskiner i fitnesscentret bliver reduceret til fordel for det funktionelle træningsområde, og træning med f.eks. egen kropsvægt stadig vokser, så giver det mening at investere i kvalitet og gennemtænkte løsninger. Det finder du med garanti hos dette brand. 

Se produktkatalog fra Naomi Fitness

Få input til, hvilke opgaver vi kan løfte for dig i samarbejde med brandet. Kataloget er spækket med løsningseksempler, idéer til konfigurationer, ekstra tilbehør, racks, bays, og så videre. De fleste er 3D-illustrationer, som giver dig en god fornemmelse af, hvad muligheder der er i en specifik løsning.


Læs produktkataloget her.

 

Produktkatalog for løsninger til fitness fra Naomi Fitness Design

 

 

 

 

 

 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX