Harbinger træningstilbehør, handsker, bælter og wraps

Harbinger® blev etableret i 1988 af David McCrane og brandet blev hurtigt en favorit hos vægtløftere og fitnessenthusiaster verden over.

Det er handsker, styrkeløftbælger, wrist wraps, knæbind, men også push up og pull up produkter. Så et godt sortiment af træningstilbehør i god kvalitet til en rigtig god pris det er hvad du kan forvente af produkterne fra Harbinger®. Her finder du  slidstærke træningsbælter i læder, behagelige træningshandsker med fokus på bedste grip og største komfort, Dipbælte til dine tunge træningspas, handsker med indbygget håndledswrap og lignende. Stort udvalg til både kvinder og mænd i flotte farver og flere størrelser. 

30 varer

Faldende orden
pr. side

Kvalitets Harbinger Træningshandsker til kvinder og mænd

Harbinger® er kendt for et bredt sortiment af kvalitets træningshandsker og styrkeløfthandsker, der gør din styrketræning, vægtløftning og lignende mere behagelig og hjælper dig med at passe på din krop - selv når der ryger rigtig mange KG på vægtstangen. Der er udviklet nogle modeller til kvinder og til mænd, som adskiller sig lidt i farver og pasform, men det står dig naturligvis frit for, om du hellere vil have en herremodel - pink er måske ikke lige det du synes er det flotteste. Med træningshansker får du et bedre greb, undgår vabler og sår i håndfladerne. 

Hvorfor bruge et bælte i styrketræning?

Det er på ingen måde en nødvendighed at bruge et vægtløftningsbælte. Det er heller ikke ved alle typer øvelser, at det overhovedet giver mening. Men et træningsbælte kan give dig en øget stabilitet - og måske være en hjælp til at kunne løfte lidt tungere og med lidt bedre udbytte. Har du ikke den grundlæggende styrke, så hjælper alverdens bælter ikke som du måske håber. Et bælte understøtter - det er ikke en mirakelkur til en svag muskulatur. 

Hvad er Lifting Grips og hvorfor bruger man dem?

Et sæt Harbinger Lifting Grips er en løftestrop og håndledssupport i ét. De er virkelig gode at have, når du skal løfte rigtig tungt, lave pull-ips eller lignende, hvor du gerne vil have et godt greb og samtidig beskytte håndfladerne mod slid. Se i videoen, hvordan du helt konkret bruger dem - og hør lidt om, hvorfor de er så fede at bruge i sin styrketræning.