FLEXVIT

Flexvit er tyskproducerede træningselastikker i høj kvalitet og  i et meget holdbart materiale, der ikke springer under træning.

Find både små Mini-bands, lange Multi-elastikker med syede loops, som giver dig en masse muligheder i din træning, lange cirkulære bånd, og tilbehør. De henvender sig lige så meget til dig, der vil have det bedste til din hjemmetræning - som til den professionelle bruger som fysioterapeuten, dig der træner topatleter, og så videre.

FLEXVIT er Eco-certificeret - de kan vaskes på 60 grader i vaskemaskinen - og så kan selv dig med allergi bruge dem, da det særlige tekstilmateriale gør, at gummi/latex ikke kommer i direkte kontakt med din hud.  

23 varer

Faldende orden
pr. side

Flexvit  træningselastikker i stofmateriale er lækre at træne med 

Kender du følelsen af elastik, der gnider imod huden og niver fast i hårene på arme eller ben? Det undergår du helt med stofelastikkerne fra det tyske brand FLEXVIT. Det er SÅ behagelige at træne med - selv i bare ben.

Og fordi de er lavet i et vævet materiale, hvor elastikken er i stoffet, så er de desuden velegnet til dig, som måske lider af latexallergi/overflsomhed overfor de ting der er i lavkvalitets-træningselastikker. Det er et kæmpe plus og værd at tage med i overvejelserne. At holdbarheden desuden også er milevidt bedre end de fleste af de billigere konkurrenter er så også et kæmpe plus. Når du nu alligevel skal investere, hvad så med at købe noget træningsgrej der kan holde til at blive brugt igen og igen? Det kommer nok alligevel til at betale sig i længden. Bunken af sprungne træningselastikker hober sig hurtigt op og ligger som et testamente på, at kvalitet som regel kræver en lille investering.

Elastikkerne kan vaskes i vaskemaskinen på op til 60 grader

Samtidig med at du selvfølgelig får dem vasket, så vil du også opleve at dine FLEXVIT elastikker nærmest trækker sig sammen og bliver som nye efter en vask. Så hvis du oplever at dine FLEXVIT elastikker begyner at se lidt slidte eller lidt løse ud, så vask dem engang. Bare smid dine lange FLEXVIT træningselastikker i en vaskepose, sæt vaskemaskinen på et program op til 60grader varmt, og vask med mildt vaskemiddel. Nemmere bliver det vist ikke? DET kan du ikke gøre ret mange gange med en latex-elastik før den er helt mørnet og klar til småt brændbart.

Elastikøvelse til Triceps

Du kan bruge en lang elastik til at træne Triceps med. Find den type du synes passer. I videoen herunder bliver brugt en FLEXVIT Multi elastik. Fordelen ved denne er, at den har en masse loops, så du hurtigt kan justere intensiteten ved at gribe et loop længere oppe eller længere nede på stofelastikken. Du behøver ikke holde pause og finde en anden elastik - og din træning bliver mere effektiv og intens.

Hvor finder jeg mere træningsinspiration til mine FLEXVIT træningselastikker?

Alle kan træne med elastikker. Men hvis du har brug for inspiration til træning selv eller programlægning til dine klienter, så har Flexvit selvfølgelig også udviklet en App. Her finder du workoutvideoer, øvelser, har mulighed for at sammensætte dit eget program, og lade dig inspirere af andre brugere.

Find FLEXVIT Bands Reloaded app både i Google Play og i App Store.

Er en stofelastik bedre end en latexelastik?

Der er en række punkter, hvor man måske godt kan sige, at en stofelastik er bedre end en almindelig latexelastik, men det er selvfølgelig et temperamentsspørgsmål og afhængigt af, hvad du skal bruge den til. Det er for eksempel en fordel, at en bred vævet elastik ikke ruller op på lårene, når du laver squats med elastik over knæene (bl.a. for bedre aktivering af glutes, der er godt hvis du har problemer med knæ eller hofte). Herunder kan du læse nogle af de andre fordele, der gør en stofelastik noget federe end en billig latexelastik.

Kan FLEXVIT bruges hvis jeg har latexallergi?

For latexallergikere er stof-træningselastikken et plus. Den gummi/latex der er i FLEXVIT Bands kommer ikke i direkte kontakt med din hud og derfor er den ifølge producenten særligt godt egnet til dig, der har allergi overfor latexprodukter. Og det er jo super dejligt at have et alternativ til de billigere elastikker, som oversvømmer markedet for træningsudstyr i webshops, sportsbutikker og supermarkedet.

Hvorfor er FLEXVIT-elastikker så holdbare?

Der skal virkelig meget til før en vævet FLEXVIT træningselastik går i stykker. Den vil ikke springe ligesom en generisk træningselastik gør. Du kan i sjældne tilfælde opleve, at der kommer en revne i stoffet - men selv da vil du kunne blive ved med at træne med den, da den stadig kan bruges og mister minimalt af sin elasticitet/styrke. En stor fordel, når vi taler holdbarhed og levetid. For hvem har ikke prøvet at smide elastikker i skraldespanden, fordi de springer eller er blevet hvide når de ikke har været brugt noget tid? Det er simpelthen bare ærgerlige penge. Så hellere investere lidt mere i god kvalitet, der holder til den træning du udsætter den for.