BOSU

BOSU® - balancetræning til professionelle og private

BOSU® Balance Traineren er opfundet af David Weck, og kom første gang på markedet i 2000. Der gik ikke længe før balancetræneren blev et fast træningsprodukt i fitnesscentre og fysioterapier. Produkter er kendt som redskaber til at træne balance, øge fleksibilitet og kunne levere en sveddryppende cardio-træning. Også inden for professionel sport har BOSU® et ry for at være perfekt til at opbygge styrke og finjustere sportsspecifikke færdigheder. Brandet har som mission at tilføre markedet produkter, som skal fremme sundhed, velvære og en samlet bedre livskvalitet. Som en naturlig forlængelse deraf har producenten Hedstrom Fitness forpligtet sig til at bruge vedvarende ressourcer, genbruge og eliminere miljøskadelige giftstoffer i sin produktion og sine produkter. 

7 varer

Faldende orden
pr. side

Hvor meget skal en BOSU® pustes op?

BOSU® Pro, NexGen og Home: Pust BOSU® 

Balance Traineren op, indtil den blå kuppel er 21,6 cm høj (8,5 inches) for at ramme det optimale. Højden må ikke overstige 25,4 cm (10 inches), så er den for hård og det kan skade materialet - og desuden ikke give en særlig god oplevese under træningen. Kuplen skal ikke være hård som sten, men kunne give lidt efter, når du står, sidder eller knæler på den.

BOSU® Sport: Kuplen pustes op til max 17,7 cm. Her gælder samme regler som for ovenstående

Klik her for at se en video for at kontrolere hvordan du pumper din BOSU® korrekt. 


BOSU®-øvelser til hele kroppen

Har du 20 minutter? Så har vi et BOSU®-træningsprogram til dig der giver dig en god allround træning af kroppen. Her er øvelser til core, øvelser til baller/glutes og elementer af cardiotræning. Du skal kun bruge en BOSU® Balance Trainer, så find den frem og træn med når Candace viser dig øvelserne.