Angles90

Hvad er Angles90?

Nogle gange, så er enkelthed helt genialt, og vi er virkelig glade for at have dette Angles90 i vores sortiment, for det er virkelig stærke, helt enkelte og geniale produkter dette italienske firma laver.

"No gym - no problem" - med den smarte grebsløsning fra det italienske brand Angles90. Biomekanisk set er du bedre stillet med greb, der kan rotere, og du oplever at det er nemmere at aktivere de rette muskler i dine øvelser. Du får kort sagt mere ud af dit hårde arbejde - træner smartere. Angles90 grebene tillader, at du kan rotere i både håndled, albuer og skuldre, så din trækbevægelse får et mere naturligt forløb og du derved skåner dine led. Tilkøber du fx cable pulley eller vælger et Athlete Set, så har du et virkelig godt sæt til hjemmetræningen.

5 varer

Faldende orden
pr. side

Øget muskelaktivering med Angles90 greb

Biomekanisk set, så er du med de smarte træningsgreb bedre stillet og de rette muskler bliver aktiveret på grund af muligheden for en anderledes arm/skulder/håndstilling. Det kan optimere fx din trækbevægelse og du kan få et bedre resultat ud af dit hårde arbejde. 

En af dem, der har undersøgt meget omkring Angles90 træningsgrebene og hvilke muligheder der er for både atleter og for dig, som træner for at holde dit fit og stærk til at klare hverdagens udfordringer, er NHL & NFL Athletes Coach, Dr. Joel Seedman fra Advanced Human Performance. I denne artikel gennemgår han blandt andet en række overkropsøvelser, hvor brugen af Angles90-træningsgreb giver en klar fordel.

Angles90 greb til mange træningsformål

Greb til træningsmaskiner, powerbands, pullup barAngles90-greb kan fæstnes til virkelig mange forskellige ankerpunkter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Fx vil du i rigtig mange kabeltrækmaskiner i fitnesscentret kunne fastgøre træningsgrebene til stangen eller i stedet for håndtag, og på den måde udnytte at du får et biomekaniske anderledes grundlag for din træning, hvor du fx øger din muskelaktivering i lats, skuldre, o.s.v. alt afhængig af øvelsen.

Træner du hjemme eller udendørs og vil fx lave Pull-ups, så kan du med et ankerpunkt og  et sæt enten Angle90-træningsgreb op alene eller kombiner det med forlængerstroperne (fx hvis du finder en ikke helt horisontal gren på et træ der kræver at du kan indstille længden af det ene greb anderledes end det andet).