Angles90

Hvad er Angles90?

"No gym - no problem" - med den smarte grebsløsning fra det italienske brand Angles90. Biomekanisk set er du bedre stillet med greb, der kan rotere, og du oplever at det er nemmere at aktivere de rette muskler i dine øvelser. Du får kort samt mere ud af dit hårde arbejde - træner smartere. Angles90 grebene tillader, at du kan rotere i både håndled, albuer og skuldre, så din trækbevægelse får et mere naturligt forløb og du derved skåner dine led. Tilkøber du fx cable pulley eller vælger et Athlete Set, så har du et virkelig fedt sæt til hjemmetræningen.
Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden
 1. Angles90 er dynamiske træningsgreb som kan ændre din måde at styrketræne
  Angles90 Greb
  379,00 kr.
 2. Angles90 Athelete Set med greb, elastikker, pose og stropper til slingtrainer
  Angles90 Athlete Set
  699,00 kr.
 3. Træningselastik til Angles90 powerbands
  Angles90 Powerband
  190,00 kr.
 4. Angles90 stropper til slyngetræner - mix med angles90 træningsgreb
  Angles90 Stropper
  190,00 kr.
 5. Angles90 Cable Pulley Kabeltræk
  Angles90 Cable Pulley
  595,00 kr.
Vis som Gitter

5 varer

Faldende orden
 

Mere viden

GUN-eX elastiske battleropes godt til helkropstræning

produkt

GUN-eX battleropes

BLOG

Hvad er en TRX Rip Trainer?

facebook

Træn med Flexvit-elastik

rengøring af trx suspension trainer

BLOG

Sådan kan du rengøre din TRX

Hvor ondt må det gøre at foamrolle?

blog

Gør foamrolling ondt?

kursus

TRX Yoga Course

blog

Helene elsker TRX

Øget muskelaktivering med Angles90 greb

Biomekanisk set, så er du med de smarte træningsgreb bedre stillet og de rette muskler bliver aktiveret på grund af muligheden for en anderledes arm/skulder/håndstilling. Det kan optimere fx din trækbevægelse og du kan få et bedre resultat ud af dit hårde arbejde. 

Hvordan er Angles90 greb en fordel i overkropsøvelser?

En af dem, der har gjort sig tanker omkring Angles90 træningsgrebene og hvilke muligheder der er for både atleter og for dig, som træner for at holde dit fit og stærk til at klare hverdagens udfordringer, er NHL & NFL Athletes Coach, Dr. Joel Seedman fra Advanced Human Performance. I denne artikel gennegår han blandt andet en række overkropsøvelser, hvor brugen af Angles90-træningsgreb giver en klar fordel.

Greb til træningsmaskiner, powerbands, pullup bar

Angles90-greb kan fæstnes til virkelig mange forskellige ankerpunkter. Det er nærmest kun fantasien, der sætter grænser. Fx vil du i rigtig mange kabeltrækmaskiner i fitnesscentret kunne fastgøre træningsgrebene til stangen eller i stedet for håndtag, og på den måde udnytte at du får et biomekaniske anderledes grundlag for din træning, hvor du fx øger din muskelaktivering i lats, skuldre, o.s.v. alt afhængig af øvelsen.

Træner du hjemme eller udendørs og vil fx lave Pull-ups, så led efter et solidt ankerpunkt og sæt enten Angle90-træningsgreb op alene eller kombiner det med forlængerstroperne (fx hvis du finder en ikke helt horisontal gren på et træ der kræver at du kan indstille længden af det ene greb anderledes end det andet).