BOSU

BOSU® Pro Balance Trainer, 65 cm

1.899,00 DKK

BOSU® Pro Balance Trainer.
Denne originale, og let genkendelige blå, halve bold i den gennemprøvede kvalitet der kan modstå en belastning på hele 160 kg, er ideel til balance og stabilitetstræning. Den har været elsket og anerkendt af mange professionelle trænere og fysioterapeuter igennem mange år, også på det danske marked. 
Den måler kun 65 cm i diameter og rummer utallige muligheder for udfordrende balanceøvelser. Et fremragende redskab til din coretræning, stabilitet, udholdenhed, balance og styrke.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

BOSU® Pro Balance Trainer - Blå m. pumpe

BOSU® Pro Balance Traineren er nærmest et must i ethvert træningslokale. Det er et alsidigt, stærkt og solidt træningsprodukt der har været på det danske marked i rigtig mange år, og det er der en god grund til. BOSU'en er gennemtestet af forbrugerne og er det mest foretrukne balanceredskab der findes 

BOSU® Pro Balance Trainer er langt mere end et balance-redskab og den anvendes i mange forskellige brancher. Som holdtræning i fitnesscentret, til genoptræning i fysioterapien og til funktionsspecifik træning af atleter. 

BOSU® er en sammentrækning af "Both Sides Up", som i alt sin enkelthed betyder, at du kan anvende begge overflader i din træning. Med BOSU'en som træningsredskab kan du udfordre din stabilitet og balance igennem de integrerede, multi-leds bevægelse, der udfordrer forskellige muskelgrupper til at kunne arbejde sammen. Kombinér det eventuelt med andre træningsredskaber som f.eks. mini elastikker, håndvægte eller en TRX®, eller bare brug BOSU'en som den er. Den er effektiv til at øge din stabilitet og din balance.

Farve: Blå med grå bund.
Diameter: 65 cm.
Maksimum vægtbelastning: ca. 160 kg.
Ekstraudstyr: Der medfølger en lille håndpumpe, så du nemt kan tilpasse hårdheden af din BOSU Pro.

Specifikationer
SKU32300001
EAN793993108968