Kære kunde : Vi har fået ny webshop - opret venligst nyt login

BOSU

BOSU® Pro Balance Trainer

1.899,00DKK

BOSU® Pro Balance Trainer. Har været elsket og anerkendt af mange professionelle trænere og fysioterapeuter igennem mange år, også på det danske marked. Denne originale, og let genkendelige blå, halve bold i den gennemprøvede kvalitet der kan modstå en belastning på hele 160 kg, er ideel til balance og stabilitetstræning.
Den måler kun 65 cm i diameter og rummer utallige muligheder for udfordrende balanceøvelser. Et fremragende redskab til din coretræning, stabilitet, udholdenhed, balance og styrke.

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

BOSU® Pro Balance Trainer - Blå m. pumpe

BOSU® Pro Balance Traineren er nærmest et must i ethvert træningslokale. Det er et alsidigt, stærkt og solidt træningsprodukt der har været på det danske marked i rigtig mange år, og det er der en god grund til. BOSU'en er gennemtestet af forbrugerne og er det mest foretrukne balanceredskab der findes 

BOSU® Pro Balance Trainer er langt mere end et balance-redskab og den anvendes i mange forskellige brancher. Som holdtræning i fitnesscentret, til genoptræning i fysioterapien og til funktionsspecifik træning af atleter. 

BOSU® er en sammentrækning af "Both Sides Up", som i alt sin enkelthed betyder, at du kan anvende begge overflader i din træning. Med BOSU'en som træningsredskab kan du udfordre din stabilitet og balance igennem de integrerede, multi-leds bevægelse, der udfordrer forskellige muskelgrupper til at kunne arbejde sammen. Kombinér det eventuelt med andre træningsredskaber som f.eks. mini elastikker, håndvægte eller en TRX®, eller bare brug BOSU'en som den er. Den er effektiv til at øge din stabilitet og din balance.

Farve: Blå med grå bund.
Diameter: 65 cm.
Maksimum vægtbelastning: ca. 160 kg.
Ekstraudstyr: Der medfølger en lille håndpumpe, så du nemt kan tilpasse hårdheden af din dome.