BOSU® Home Balance Trainer

BOSU® Home Balance Trainer er den velkendte, originale og stærke kvalitets BOSU-bold - bare til brug i din hjemmetrænning.

Den kan holde til en maksimal brugervægt på 135 kg, og den er 65 cm i diameter. Brug den til at træne workouts med fokus på at give dig bedre balance, konditionstræning, styrketræning og så videre. 

Mulighederne er uendelige, når den er en del af dit hjemmetræningsudstyr. Savner du inspiration til BOSU-øvelser, så kan du kigge den medfølgende DVD igennem, eller hoppe ind og følge brandets Youtube-kanal, hvor du ikke løber tør for workouts lige foreløbig

1.775,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

BOSU® Home Balance Trainer


Du kender sikkert allerede BOSU® fra fysioterapeuten eller fitnesscentret? Det er den smarte halvkugle, som især bliver brugt til balancetræning i alverdens afskygninger. Men vidste du, at der også findes en udgave til hjemmetræning - BOSU® Home? Et stærkt produkt hvor du ikke alene kan træne balance, men også styrke din coremuskulatur, styrke og træne hele kroppen, og udfordre dine vanlige rutiner med et ustabilt udgangspunkt. Perfekt, hvis du vil have de bedste muligheder for en stærk krop, der kan klare hverdagens udfordringer.


Diameteren er den samme, men med home-udgaven får du en række ting med, som især er værdifuldt for dig, som skal træne på egen hånd. Der medfølger nemlig:

  • En lille håndpumpe - så du nemt kan få pumpet halv-bolden op og komme i gang med at træne uden at skulle finde en kompressor eller lignende først.
  • Øvelsesplakat med BOSU® workouts, tips og tricks
  • Workout-DVD´er med masser af træningsinspiration
  • Brugervejledning

 

Diameter: ca. 65 cm.
Maksimum brugervægt: ca. 135 kg.
Farve: Lysblå med sort base

 

 

 

Hvilken BOSU-bold passer til mit behov?

Vi har mange forskellige Bosu'er på lager. Er du på udkig efter en til hjemmetræning? Eller er det ekstra stærk kvalitet til kontinuerligt brug i fysioterapien eller fitnesscentret, der bringer dig herind? Her finder du hele udvalget af "Both Side Up" - balancetræning på den sjove måde!

 

 

 

Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:BOSU® Home Balance Trainer
Din bedømmelse

Vores mest populære