BOSU

BOSU® Home Balance Trainer 65 cm

1.799,00 DKK

BOSU® Home Balance Trainer er den velkendte, originale BOSU.  Brug den til at træne dit fokus på at give dig en bedre balance, stabilitet, koordination, kondition og styrke. 

Mulighederne er mange, når BOSU® Home Balance Trainer er en del af dit hjemmetræningsudstyr. Savner du inspiration til BOSU-øvelser, så kan du finde masser af inspiration hos BOSU Youtube-kanal

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

BOSU® Home Balance Trainer

BOSU Home er et redskab der er optimalt til træning af balance. BOSU Home Balance Trainer er formet som en halv bold med en flad underside, som kan bruges til en bred vifte af funktionelle træningsøvelser.

BOSU Home er designet til brug i hjemmet, og den er velegnet til folk på alle fitnessniveauer, uanset om man er nybegynder eller en mere erfaren atlet. BOSU Home Balance Trainer kan bruges til at udføre en række forskellige øvelser, herunder balanceøvelser, styrketræning, konditionstræning og plyometrisk træning.

BOSU Home er også velegnet til rehabiliteringstræning og kan hjælpe med at forbedre kroppens stabilitet, fleksibilitet og koordination. En BOSU Home er let at transportere. 

Diameteren er den samme som den traditionelle BOSU Pro, men med denne BOSU Home-udgave får du en række ting med, som især er værdifuldt for dig, som skal træne på egen hånd. Der medfølger nemlig:

  • En lille håndpumpe - så du nemt kan få pumpet produktet op og komme i gang med at træne.

  • Øvelsesplakat med BOSU® workouts, tips og tricks

  • Brugervejledning

Diameter: ca. 65 cm.
Maksimum brugervægt: ca. 135 kg.
Farve: Lyseblå med sort base

 

 

 

 

Specifikationer
SKU32300000
EAN033149108511