BOSU

BOSU® Ballast Ball Fitnessbold pink (45 cm)

499,00 DKK

BOSU® Ballast Ball (45 cm i diameter)

En BOSU Ballast Ball er en træningsbold med en unik design, der er specielt designet til at forbedre stabiliteten og træningen af kroppens kerne og balance. Bolden indeholder sand hvilket betyder, at den er mere stabil og mindre tilbøjelig til at rulle væk under brug sammenlignet med traditionelle træningsbolde.

Det er en fitnessbold i Anti-burst materiale og høj kvalitet som du kan regne med. 

Bestil inden

og vi sender din pakke i dag

  • Fri fragt ved køb over 500,-
  • Dag til dag levering
  • E-mærket webshop

BOSU® Ballast® Ball - med sand (45 cm)

BOSU® Fitnessbolden når du vil træne din balance, opbygge en stærk coremuskulatur, træne din koordinationsevne. Swiss ball, fitnessbold, træningsbold - du kender den under mange termer og er helt sikkert også stødt på den i en eller anden version i dit fitnesscenter, hos fysioterapeuten, i sportshallen, etc.

Træningsbolden fra BOSU adskiller sig i og med den indeholder sand, så den også præsenterer en belastning.

Den belastning der er i BOSU Ballast Bolden gør det også muligt at udføre en række dynamiske øvelser, som kan udfordre kroppens balance og styrke på en mere effektiv måde end med en almindelig træningsbold. 

BOSU Ballast Bolden er også velegnet til en række forskellige træningsformer, herunder funktionel træning, core-styrkeøvelser, balanceøvelser og rehabiliteringstræning. Ballen kan bruges på en række forskellige overflader, herunder trægulve, tæpper og gymnastikmåtter.

BOSU Ballast Bolden fås i forskellige størrelser og farver, og den kan bruges af folk på alle fitnessniveauer, uanset om de er nybegyndere eller erfarne atleter. Bolden er også populær blandt trænere og fitnessinstruktører, der ønsker at tilbyde deres kunder en unik og effektiv træning samt have et træningsredskab du kan regne med.

Træningsbolden kan bruges til maveøvelser, rygøvelser, til balancetræning, eller tænk helt ud af boxen og brug bolden i hænderne til fx stående core- eller balanceøvelser. 

BOSU® Ballast® Ball

  • Høj kvalitet.

  • Latex-fri

  • Op til 113 kg's belastning

  • Indeholder sand, som stabiliserer bolden lidt for dig.

  • Selvfølgelig i anti-burst materiale, som betyder at i tilfælde af en punktering vil bolden ikke eksplodere, men i stedet vil luften sive stille ud og markant minimere risikoen for at du eller dine holddeltagere kommer til skade.

Diameter: 40 - 45 cm alt efter, hvor hårdt bolden pumpes op
Maksimal brugervægt: 113 kg
Ekstra: Pumpe, brugermanual. 

 

 

 

Specifikationer
SKU32300005
EAN33149027430