UDSOLGT BOSU® Ballast Ball Fitnessbold (65 cm)

BOSU® Ballast Ball på 65 cm i diameter og med sand, som stabiliserer bolden, når du træner. Fitnessbolden du kan træne alt fra balance og core til fleksibilitet og koordination på. Den er selvfølgelig i det kendte Anti-burst materiale, som betyder, at bolden ikke eksploderer pludseligt ved en punktering, men luften siver stille ud. Perfekt til din træning derhjemme eller i fitnesscentret.

845,00 kr.

+45 86 67 67 30

Hurtig levering

Fri fragt over 500,-

BOSU® Ballast Ball - 65 cm i diameter


Du kender sikkert allerede den store træningsbold fra fitnesscentret, træningssalen eller fysioterapien. Men vidste du, at det anerkendte brand BOSU® også har produceret en stærk, stor træningsbold? → BOSU® Ballast Ball er perfekt til din balance-, ryg- og coretræning. Den har en diameter på 65 cm, er latexfri og er selvfølgelig lavet i et særligt Anti-burst materiale, som gør det mere sikkert for dig at træne.


Bolden indeholder cirka 1,1 kg. "sand", som giver ballast (derfor navnet) til fitnessbolden, så du ligger mere stabilt, og bolden ikke er så levende. Det giver større stabilitet til din træning, og du kan derfor lettere lave mere intensive, dynamiske øvelser end på den gennemsnitlige stabilitetsbold.


BOSU® Ballast Ball til din træning hjemme eller i fitnesscentret

  • Klarer op til 136 kg. brugervægt
  • Kan pustes op til en optimal diameter mellem 55 og 65 cm.
  • Latex-fri
  • Perfekt til mave-, ryg- og balanceøvelser
  • Incl. pumpe
  • Incl. DVD med træningsinspiration
  • Anti-burst materiale, så din bold ikke eksploderer i tilfælde af punktering, men luften siver stille ud, så du kan nå at tage fra og ikke slår dig alvorligt.

  

Diameter: 65 cm
Vægt: ca. 3 kg
Farve: Blå
Maksimal brugervægt: ca. 136 kg.
Ekstra: Pumpe, Øvelses-DVD, brugermanual (Læs brugermanualen nøje - blandt andet for at du pumper din bold korrekt op, så du ikke gør den skæv allerede fra start).

 

Se også den mindre BOSU® Ballast Ball på 45 cm i diameter.

 Skriv din egen anmeldelse
Du anmelder:UDSOLGT BOSU® Ballast Ball Fitnessbold (65 cm)
Din bedømmelse

Vores mest populære