TRX Duo Trainer - et supplement eller alternativ?

Kender du endnu ikke vores dobbelt ankersystem; TRX Duo Trainer?

Kort fortalt, er det et parallelt produkt, til de klassiske gymnastikringe der efterhånden også er mest kendt fra Crossfit boxene. I modsætningen til den klassiske TRX Suspension Trainer, så har TRX Duo Trainer 2 ophængspunkter.

Det betyder at du:

  • kan opnå mere stabilitet og dermed
  • har bedre forudsætning for styrkeudvikling.

Så det er ikke det samme, men noget helt andet end det du kender fra den traditionelle TRX-strop.

 

 

Udviklet i samarbejde med Kelly Starett

I modsætning til en gymnastikring, så har TRX Duo Trainer et greb i et retningsbestemt trekantet-design og et sæt lige træhåndtag, der har en ergonomisk fordel. Udformningen arbejder med hånden/håndleddet fysiologi for at optimere kroppens mekanik og giver mulighed for at du kan belaste med din fulde kropsvægt og alligevel reducere risikoen at blive skadet.

Det trekantede design omkring grebet hjælper også til at forhindre stropperne i at gnide på underarmene.


"De lige håndtag aflaster folks håndled. De er nemme at få fat i og nemme og hurtige at justere."
Kelly Starrett, Mobility WOD.

De stærke, uafhængige ankerstropper på TRX Duo Traineren forbindes sikkert til forankringspunkterne via en karabinhage. Til gengæld har disse stropper flere "Infinity Loops", som gør det muligt for dig at justere til næsten enhver ønsket højde, så du kan udføre en række forskellige bevægelser, fra row til dips, push-ups, pull-ups og mange flere.

Du kan læse mere og købe dit eget sæt TRX Duo Trainer-stropper her.

 

Kelly Starret fortæller dig om TRX Duo Trainer

Se Youtube-videoen, hvor Kelly Starret og Chris Frankel gør det klart, hvorfor du vil blive ret stor fan af alle de muligheder du får med TRX Duo Traineren. Det er ikke en erstatning for TRX Suspension Traineren - det er så meget mere og en helt anderledes måde at tænke bevægelse og fokuseret træning på. Så de to supplerer hinanden på en fremragende måde, og giver dig nogle ret unikke muligheder, for at optimere din træning.

 

 

 

 

 

Hvad er TRX Duo Trainer?