En TRX som støtter Veteranskytternes arbejde

Køb af TRX støtter Veteranskytterne

En unik TRX Suspension Trainer med DigiCamo-print

 

Da vi fik mulighed for at få den spændende, nye TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer hjem til det danske marked blev vi hurtigt enige om, at med et så unikt produkt, så ville vi også tage en unik approach. Vi blev inspireret til det af TRX Training i USA, som valgte at støtte en amerikansk veteranforening ved navn "Boulder Crest Foundation".

Vi spurgte derfor de mennesker i vores netværk, som er eller har været tilknyttet det danske militær om hvad der kunne være oplagt at støtte i Danmark. Ret hurtigt kom navnet Jacob Panton på banen.

Oversergant Jacob Panton kan du måske genkende, hvis du har set den prisvindende dokumentarfilm "Den døde soldat". Jacob blev selv såret og har derfor oplevet personligt, hvordan det er at vende tilbage til sit liv i Danmark efter udstationering - og hvordan en psykisk eller fysisk skade kan vende ens dagligdag 180 grader. Det kræver et skift i fokus, og det kræver et godt supportnetværk.

 

Vi støtter foreningen Veteranskytternes arbejde

Og netop det bidrager Foreningen Veteranskytterne med på forskellige måder.

Jacob stiftede Veteranskytterne i 2014 og hvert år arrangerer foreningen rejser, oplevelser og socialt samvær. Blandt andet sender foreningen deltagere til Warrior Games i USA til september, hvor de skal dyste med og imod andre deltagende organisationer, som også repræsenterer veteraner. Det er blandt andet på grund af støtte/donationer fra virksomheder, at det overhovedet er muligt.

 

200 kroner pr. solgte TRX Pro Digi Camo går til Veteranskytterne

Derfor har vi hos Activeaid valgt at øremærke 200 kroner pr. hver solgte TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer til netop Veteranskytterne. Det er vores håb, at vi kan være med til at gøre en forskel for andre på denne måde.

Du kan læse mere om Veteranskytterne og deres arbejde her: www.veteranskytterne.dk

Har du lyst til at hjælpe os med at støtte Jacob og hans forening med at nå nogle af deres drømme og mål så finder du den omtalte TRX Suspension Trainer lige her: activeaid.dk/trxpro-digicamo.html

 

 

Få fingrene i den unikke TRX

Få fingrene i en unik Suspension Trainer, som virkelig gør, at du skiller dig ud fra mængden. Støt samtidig Veteranskytternes vigtige og beundringsværdige arbejde.

TRX Pro Digi Camo - er den noget for dig? activeaid.dk/trxpro-digicamo.html

 

TRX Pro Digi Camo Suspension Trainer