TRX Kursus - bliv en bedre underviser

TRX-kursus - hvilket skal jeg tage?

Jeg har taget TRX STC-kurset - er det ikke nok?

Vi vil vove at påstå, at har du kun taget et TRX STC-kursus, så er det på høje tid at du overvejer, om ikke du skal have nyt input? For du vil vel gerne være bedre? Hvordan finder du INSPIRATION til din programlægning? Kan du COACHE hele gruppen samtidig med, at du sørger for, at den enkelte deltager har en god oplevelse? UDFORDRER du dine deltagere med andre funktionelle træningsredskaber som kettlebells, battle ropes og TRX Rip Trainer - eller ved du ikke rigtig, hvordan du skal få taget hul på det? Hvordan forholder du dig til klienten, som har SKADER eller udfordringer, der gør det svært at lave de gængse versioner af øvelsen - kan du finde ren regression af en øvelse?

TRX Kursusrejsen - sådan bliver du en bedre underviser

Det var helt klart været med blandede følelser vi tog imod den nye kursusrække, for vi har været vilde med de oprindelige kurser fra TRX. Men vi må lægge os fladt ned og indrømme; De nye kurser er geniale!

  • Du sætter nu standarden for al bevægelse
  • Du overfører alle standarder i TRX Suspension Traineren til andre træningsredskaber’
  • Du får de gode værktøjer til at blive bedre til at coache dine kunder
  • Du efterlever den gode filosofi: Du vil gøre folk bedre til at bevæge sig!


Hvilke TRX-kurser kan jeg tage hos activeaid?

TRX Suspension Training Course (STC)

Vores “basis TRX-kursus”. Her får du dine standarder på plads, lærer basics og bygger grundlaget for at blive en god TRX instruktør. Kræver ingen forudsætninger.

TRX Functional Training Course (FTC)

Er der, hvor vi transenderer bare at være stropper. Her bliver det TRX-træning. Vi tager standarderne og alle de gode øvelser og bevægelser fra TRX’ en og overfører dem til andre træningsredskaber så som Rip Trainer, Battle Ropes, Kettlebells, Medicinbolde og andre ting.STOR fordel af du har taget TRX STC-kurset, da vi går ud fra, at du kan basics.

TRX Group Training Course (GTC)

Kurset for dig, der er vant til at undervise på hold, og som er bekendt med TRX Suspension Training. Som holdinstruktør, har du bare flere udfordringer end den personlige træner - du har nemlig mange niveauer på samme tid. Du vil blive klædt på med coaching værktøjer, der gør dig i stand til effektivt at coache den enkelte på holdet, uden at miste fokus på gruppen. Forudsætter TRX STC-kursus eller det tidligere TRX GSTC.

TRX Sports Medicine Course (SMSTC)

Dette kursus tager din TRX Suspension Training til det næste niveau. Du vil lære at indarbejde TRX suspension Training øvelser i behandling og forebyggelse af muskuloskeletale sygdomme eller handicap. Vi arbejder i dybden med allerede kendte øvelser samtidig med, at der bliver præsenteret en hel del modifikationer af øvelserne.Forudsætter TRX STC eller TRX GSTC-kursus.

Se hele kursuskalenderen her