Brug omgivelserne til din TRX-træning

TRX-træning i byrummet ved Game Street Mekka Viborg

Tænk kreativt, når du skal finde ophængspunkt til din TRX

 

  • Måske har du ikke tilstrækkelig plads at træne på hjemme i stuen eller i soveværelset?
  • Måske er du på ferie og har taget din TRX med?
  • Måske er du bare rykket udendørs, fordi der er virkelig lækkert vejr og et indelukket, over-ophedet træningslokale bare ikke lige er dét, du du synes er fedt?


Ligemeget hvad din motivation er for at trække din TRX-træning udendørs, så er der virkelig mange muligheder for at sætte din Suspension Trainer op derude - du skal bare lige have inspirationen til det. Anders Deenfeldt har taget den lille, rejsevenlige TRX Move med ud i byrummet for at vise dig bare nogle af de muligheder, du kan prøve af, når du skal finde et sted at hænge din TRX op.

I videoen får du set, hvordan du sætter TRX op på en lodret flade (fx en lygtepæl eller som her stolpen, som holder en basketballkurv), en vandret flade (her et parkourstativ), et træ, en meget smal stang (på en container) og endelig med TRX Door Anchor i klemme i en dør. Kun fantasien sætter grænser. Så længe du sørger for at finde et solidt ankerpunkt, der kan holde din vægt, og du ikke beskadiger det, du hænger din Suspension Trainer op i, så er der fri leg.

 

Hvilke TRX-øvelser kan man lave?

Anders giver dig i videoen også 5 øvelser, som du kan lave. De er allesammen stående øvelser, så de er gode for alle niveauer. Tilpas ved at gå tættere på eller længere væk fra dit valgte ankerpunkt. Noget af det bedste ved TRX-træning er nemlig, at du altid selv kan bestemme intensiteten i en øvelse. Du kan benytte vektorprincippet, stabilitetsprincippet og pendulprincippet - lidt fancy ord, som du får illustreret rigtigt fint i denne blog post/video på trxtraining.com

 

Du får demonstreret følgende øvelser i videoen:

  • TRX Forward Lunge m rotation
  • TRX Row
  • TRX Crossing Balance Lunge
  • TRX Standing Hip Drop
  • TRX Single Arm Biceps Curl