TRX er omdrejningspunkt i Helenes arbejde som personlig træner

Helene har gjort TRX-træning til sin levevej i eget studie

Vi mødte Helene Birk Hansen for en del år siden, da hun i 2013 tog sit første TRX-kursus hos os. Siden da har hun ikke set sig tilbage, og er i dag en af de ret få certificerede TRX-instruktører, der findes i Danmark.

 

Da jeg tog min uddannelse som personlig træner og senere gik i gang med TRX-kursusrejsen, så kunne jeg bare mærke, at jeg havde fat i det helt rigtige. Jeg kunne se alle de muligheder, det gav mig – og jeg blev hooked på TRX-træning”, fortæller Helene.

 

TRX er en del af Helenes hverdag på mange måder

Helene driver til dagligt sit eget træningsstudie ”Body for Life” i Rødovre, hvor TRX’en er det træningsredskab, der går igen på alle de bootcamps, hold og personlige træningstimer, hun afvikler.

Det gør den, fordi Helene har en stor forkærlighed for TRX og den har gjort en kæmpe forskel for hende selv personligt.

 

TRX er et helt unikt redskab, som favner alle - den grønneste nybegynder, pensionisten, atleten og den nybagte mor. Det er nemt at tilpasse alle niveauer og med forholdsvis små tweaks give personen en tilfredshed og stolthed over at opleve fremgang – som også kan mærkes i deres hverdag, hvor daglige aktiviteter bare bliver nemmere”, fortæller Helene.

 

 Helene driver personlig træningsstudie med bl.a. TRX

 

Sjov og effektiv træning = tilbagevendende kunder

For Helene er det vigtigt, at træning skal være sjov. For når det er sjovt, så har man lyst til at komme igen og igen. Det oplever hun er vigtigt for de mennesker hun træner. Men det er mindst lige så vigtigt for hende selv som personlig træner.

Når folk kan mærke, at du er passioneret og nyder at gøre en forskel, så smitter det”, mener Helene.

 

Hold og undervisning udenfor og indenfor

Helene har i det seneste år også været glad for, hvor nemt det er at rykke TRX Suspension Traineren med udendørs.

I de perioder, hvor vi måtte være nok til at køre et mindre hold udenfor, så greb jeg chancen”, fortæller Helene.

Det betød, at hun også kunne holde gang i sin forretning – og kontakten med sine klienter ved lige under de skiftende krav, nedlukninger og anbefalinger for fitnesscentre og udendørstræning.

 

Få TRX på holdplanen hos jer

Vil du have mulighed for at tilbyde TRX til dine klienter eller holddeltagere ligesom Helene gør?

Så er det bare med at få booket et kursus hos vores dygtige undervisere. Byg et fundament af basisviden på TRX STC-kurset, som du ret beset kan tage direkte hjem fra og begynde at implementere TRX-træning og træningstilgangen med det samme. Kom derefter tilbage til os og deltag på fx TRX Group Training Course, hvor der er et stålfast fokus på at gøre dig til en dygtig holdinstruktør inden for TRX.

Du kan altid finde de kurser, som er tilgængelige i øjeblikket ved at klikke dig ind og læse mere under TRX-kursuser.

 

TRX-kurser knap