TRX GTC - Fra holdinstruktør til coach

Bliv dine klienters coach - tag TRX-uddannelsen et step videre op

Vil du være endnu bedre til at underviser på hold?

TRX Group Traning Course-instruktør Anette Grandahl Papsø fortæller:

For 10 år siden var det en fest at afvikle et hold. Egentlig kunne vi som instruktører bare vælge noget vi syntes var sjovt, finde et godt tidspunkt på holdplanen, og så skabe en fest - de dage er for alvor ved at være talte.

Jeg var tidligere ansat som daglig leder i et lokalt fitness center, og hvis bare humøret var højt, og energien lige så høj, så kunne jeg faktisk tage et hvert hold, der var på holdplanen - no problem.

For et halvt års tid siden blev jeg spurgt af en veninde om jeg havde mulighed for at være vikar på hendes TRX hold, da hun var ked af at aflyse, men var selv blevet syg. Selvfølgelig ville jeg gerne hjælpe, og efter at have talt sammen om hvilken type kunder der kom, hvilket niveau der var tale om, om der var nogle specielle hensyn jeg skulle være opmærksom på, kunne jeg lave mine forberedelser og sammensætte mit TRX hold.

 

trx gtc kursus

 

 

Forventningerne til dig som holdinstruktør er høje

Jeg mødte op i god tid, fik sat musik på, og var klar da folk begyndte at komme til timen. Jeg gik rundt og hilste på de enkelte og småsnakkede lidt. På et tidspunkt står der en dame i døren, tydeligvis overrasket over at se mig! Hun går målrettet hen til mig, præsenterer sig, og så kommer spørgsmålene ellers:

  • Har du erfaring med TRX?
  • Hvad er din baggrund for at undervise dette hold?
  • Har du taget et kursus i TRX?
  • Er du uddannet instruktør?


Jeg kunne så forklare, at jeg er TRX instruktør, og har trænet TRX i 8 år, og undervist i 5 år, og hvilken baggrund jeg i øvrigt havde med mig. Det var ok, og vi havde en super fin time.

Men her var det virkelig det slog mig, at de forventninger vores kunder har til os som holdinstruktører virkelig har ændret sig. I dag forventes det at vi ser den enkelte og tilpasser træningen til den enkelte UDEN at miste fokus på holdet. Og så er det sådan set ligemeget, hvad prisen for at deltage på timen er sat til - træning skal være individuelt tilpasset, også når vi er på hold.


TRX Group Training Course får du nogle helt konkrete redskaber med dig, som du kan bruge i hvilken som helst holdtræning, for at være i stand til at imødekomme disse krav. Selv den mest rutinerede holdinstruktør vil kunne hente en masse ud af TRX GTC.

 

At flytte sig fra Holdinstruktør til Coach

Vi kommer aldrig til at gøre det så godt, som hvis det var personlig træning - men vi kan komme meget tæt på, og bliver i stand til både at tilpasse træningen på individuelt niveau, så vi gør vores deltagere bedre, og oplever en progression i træningen.

Vi kan øve os i at få større overblik og kunne undervise med højt humør og stor energi - samtidig med at vi har en opgave i at kunne tilpasse træningen individuelt. Bliv bedre som instruktør - og se hvordan dine deltagere også bliver så meget bedre.

 

Jeg håber vi ses på TRX Group Training Course engang?

Bedste hilsner Anette Grandahl Papsø, activeaid.