Gravidtræning med TRX

TRX-træning for gravide - tips og tricks

TRX-træning for dig, som er gravid

Vi er så heldige, at TRX-instruktør Susanne Møller Mathiasen har samarbejdet med os for at komme med en masse gode træningstips til dig, som er gravid. Til dagligt er Susanne nemlig instruktør hos TRX Aarhus og har lang tids erfaring med dels at selv træne som gravid, men også at undervise andre kvinder i, hvordan de kan bruge TRX Suspension Traineren i deres træning og holde kroppen stærk og i balance under graviditeten.

Træn balance og styrke i underkroppen

Når du er i lykkelige omstændigheder bliver din krop også sat på prøve. Du kan opleve en øget belastning på led, fx knæ og hofter. Derfor vil det være rigitig godt at træne balance og styrke i underktoppen før og under graviditeten. Din krop skal klare den øgede vægt, du vil opleve som gravid, og i og med du er i gang med at gro et lille menneske (eller 2 :) ) vil dit tyngdepunkt også ændres. Derfor kan du med fordel træne en masse balance.

Se med her, hvor Susanne viser dig her nogle af de øvelser hun vil anbefale. Du kan finde hele serien i vores Youtube-playliste TRX for Gravide på vores Youtubekanal.

Mere TRX-træning som gravid

Se også en masse andre gode tips til din TRX for Gravide på vores Youtubekanal.

Invester i en TRX Suspension Trainer

Vil du i gang med at træne hjemme, så finder du den originale, stærke TRX Suspension Trainer i et væld af versioner her. Er du i tvivl, så skal du endelig kontakte os.