Træningstips

Vibrationsmassage, hvad er nu det for noget?

Vibrationsmassage har vundet plads i markedet for selvbehandling og massage. Givetvis for den bahagelige følelse der følger med behandlingen, der ofte kan udføres uden besvær og kræver ikke en masse viden og færdigheder. Du kan prøve dig lidt frem og se hvor du syntes det er til at holde ud og hvor effekten syntes at være bedst.

Der er ikke voldsomt meget forskning på området, men der er dog en del studier der peger på det retfærdige i, at du tager din massagepistol eller vibrationsrulle i brug. 
Det mest fremhævede er:

Øget blodcirkulation
Øget muskelspænding
Reduceret laktat
Forbedret fleksibilitet

TRX workshop hos dansk blindesamfund

TRX-undervisning hos Dansk Blindesamfund

Efter at have leveret en inspirations workshop tidligere på året, var Dansk Blindesamfund blevet overbevist om, at de måtte vide mere om TRX og ville gerne have det introduceret til deres konsulenter, så de kunne give viden videre til deres medlemmer. Vi havde derfor udarbejdet materiale til en to dages TRX workshop, indeholdende elementer som de vil kunne bruge i deres hverdag. De to dage skulle nu vise om vi havde gjort vores arbejde ordentligt.

Læs mere

Top 5 TRX-øvelser for Tennisspillere

Kvinde på tennisbane

Tennisspillere skal konstant og hurtigt kunne ændre hastigheden, retningen og højden af ​​deres krop - nogle gange med hvert slag. Det kræver blandt andet en høj grad af kropsbevidsthed. TRX Training har fået dygtige Senior Master Trainer Matt Gleed til at sammensætte et program af 5 TRX-øvelser, som er særligt rettet imod tennisspillere.

Læs mere

1 2 3 4 5 ... 8 Næste side