Den omstillingsparate instruktør

Omstilling af arbejdet som instruktør under nedlukninger i 2020

Da Danmark i marts 2020 blev lukket ned i en forebyggende "lockdown" stod det hurtigt lysende klart, at rigtig mange brancher ville få det særdeles hårdt. Der kæmpes for overlevelse og ikke mindst for bevarelse arbejdspladser.

En af de brancher, som også oplevede en hård lockdown i flere omgange, er fitnessbranchen.

Online-træning og udendørstræning

Alle - lige fra de selvstændige, personlige trænere, til de store fitnesscentre måtte lukke for indendørstræning, og det var noget af en omvæltning. Men inden længe piblede det frem med kreative, coronavenlige tiltag, som sikrede at i det mindste noget af forretningen hos især de mindre studier og personligere trænere kunne fortsætte.

Vi gik foråret i møde med koncepter som onlinetræning via Zoom, Facebook, BoonTV, en-til-en via Skype og andre virtuelle løsninger. Vi var sammen - hver for sig. Og træningen blev flyttet helt hjem i stuerne. Kreativiteten og energiniveauet hos de personlige trænere var overvældende og fantastisk at vidne. Selvom det måske ikke betød en vild indtægt, så betød det alligevel rigtig meget at kunne fastholde kontakten til sine kunder, og kunderne kunne få højt kvalificeret træning alligevel.


Benny måtte tænke hurtigt

I Albertslund kan du besøge det funklende nye træningsstudie "Massage og Træningsklinikken", som er spækket med det bedste træningsudstyr; TRX Suspension Trainer, TRX Studio Line og en masse andet. Eller, det vil sige, du kan ikke besøge det lige nu (december 2020) for som andre liberale, ikke kritiske erhverv, må Benny Mattsson holde dørene lukkede indtil videre.

Nedlukningen skete få dage før der skulle have været "Grand Opening" af han eget, nye sted. Så Benny måtte tænke hurtigt.

"Kim, jeg skal have en løsning, så jeg kan komme i gang med at træne med mine klienter NU trods nedlukningen. Nu kan vi jo ikke holde den store åbning af det nye sted, men nu finder vi på andre måder. Og jeg har en idé", var cirka det Benny sagde til os, da han ringede.

Løsningen blev at få fragtet et TRX S-frame til Albertslund, som nu står i have bag træningsstudiet og herfra kan Benny med god afstand undervise personlig trænings-klienter og mindre hold. Som de vikinger vi er her i Danmark, tager medlemmerne det i stiv, dun og trippel-lagsbeklædt arm og får det bedste ud af situationen. Beundringsværdigt af alle parter og et godt eksempel på, at et skift i mindset kan være nødvendigt - og muligt.


Anders og Co. hos TRX Aarhus underviser online

Hos Anders Deenfeldt og Co. i TRX Aarhus, som har et forholdsvist stort medlemsantal giver det i stedet bedre mening at rykke undervisningen online. Både personlig træning og holdtræning foregår lige nu igen over internettet, hvor gejsten bliver holdt oppe hjemme i medlemmernes stuer, haver, garager og lignende. Derudover kan du af og til træne gratis sammen med Anders og de andre instruktører over Facebook.

Vil du have sparring på, hvad du kan gøre?

Du er altid meget velkommen til at kontakte os hvis du har behov for gratis at sparre med en anden på, hvordan du løser dine udfordringer i forhold til træning. Det gælder både dig som centerleder, personlig træner og dit som privatperson. Vi har mange års erfaring i at tænke løsninger og har arbejdet sammen med fysioterapeuter, fitnesscentre, militæret, behandlere og personlige trænere i mere end et årti. Vi har et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som også kan hjælpe med at skalere op til en fuld løsning med det træningsudstyr, som vi ikke fører i den daglige drift.

Vi kan fanges på [email protected] eller 8667 6730, og vi vil glæde os til at høre fra dig.

Du kan alternativt udfylde kontaktformularen her.