Rengøring af TRX Suspension Trainers

TRX Suspension Trainer kan vaskes i vaskemaskinen - rengøring af udstyr

Er jeres TRX'er nemme at rengøre?

Der er kommet et mere intents og ekstremt vigtigt fokus på rengøring i fitnesscentre, træningsstudier og andre steder, hvor flere forskellige brugere har træningsudstyr i hænderne hver dag. Sidder du med ansvaret i dit center, så vil det i den kommende tid være smart at kigge på, hvordan jeres TRX Suspension Trainers ser ud og overveje, hvordan I bedst muligt holder dem rene. Hav blandt andet dette på tjeklisten:

  • Har I en version med gummihåndtag, som er nemme at vaske med vand og sæbe?
  • Stropperne af nylon absorberer ikke så let væske, men derfor bør de alligevel tørres af
  • TRX Suspension Traineren kan faktisk også holde til at komme en tur i vaskemaskinen på 30 grader med neutralt vaskemiddel (smid dem fx i et pudebetræk eller en vaskepose og luk. Det beskytter både metaldele på TRX'en og vaskemaskinens tromle). Smid ikke TRX' en i tørretumbler, men hæng dem i stedet til tørre.
  • Er stropperne flossede og svære at rengøre, så sørg for at investere i nye TRX'er
  • I kan også vælge at anbefale deltagerne at tage sin egen TRX med.

 

OBS: Vi kan IKKE anbefale versioner med bløde neoprenhåndtag til fitnesscentre/steder hvor mange forskellige mennesker har TRX'en i hænderne, da materialet er svedabsorberende og derfor ikke er nemt at rengøre. Har I disse vil det som minimum kræve at jeres brugere bærer handsker.

Hvordan ved man, at det er tid til at skifte sin TRX ud?

Hvis stropperne flosser og /eller håndtagene er i stykker (det ses oftest på udgaver med bløde neopren-håndtag), så er det på tide at få gjort noget ved det. Både for at kunne opretholde god hygiejne, på grund af det signal en grim, slidt TRX sender og for at sikre dine klienter/medlemmer bedst muligt. Se herunder eksempler på, hvad du skal holde øje med:

 

tegn på slid af TRX

 

 

Vil du have et godt tilbud på TRX eller andet træningsudstyr?

Har du brug for et godt tilbud på et større antal TRX Suspension Trainers eller andet træningsudstyr, så giv os et ring på 8667 6730 eller [email protected] eller udfylde kontaktformularen, så kontakter vi dig.

Kontakt os her.

Hvilken TRX skal du have?

Om du er på udkig efter en TRX til dit center, til at træne klienter udendørs, til fysioterapien eller til din egen træning derhjemme, så finder du en løsning hos os. Vi har et bredt udvalg af varianter, og du kan altid få vores hjælp til at vælge rigtigt i forhold til dine behov.

Se alle TRX Suspension Trainers her.