Profesionelle

TRX workshop hos dansk blindesamfund

TRX-undervisning hos Dansk Blindesamfund

Efter at have leveret en inspirations workshop tidligere på året, var Dansk Blindesamfund blevet overbevist om, at de måtte vide mere om TRX og ville gerne have det introduceret til deres konsulenter, så de kunne give viden videre til deres medlemmer. Vi havde derfor udarbejdet materiale til en to dages TRX workshop, indeholdende elementer som de vil kunne bruge i deres hverdag. De to dage skulle nu vise om vi havde gjort vores arbejde ordentligt.

Læs mere

Hvad er GUN-eX® Training system?

mand træner med gunex training system battleropes

GUN-eX Training System er ekstremt sjov træning, som rammer alle målgrupper. Træning med elastiske battleropes kan noget HELT særligt. Det er effektiv og intensiv træning, som nok skal få smilet og legebarnet frem, give sved på panden og udfordringer til alle deltagere, ligemeget hvilket niveau de er på. Hør her Anders fortælle mere - og se en demo på, hvilken type øvelser du kan lave med træningsredskabet.

Læs mere

TRX-træning for mennesker med synshandikap

TRX-undervisning hos Dansk Blindesamfund

Vores besøg hos Dansk Blindesamfund blev ærligt talt noget af en "øjenåbner". Det blev en eftermiddag i fællesskab med mennesker med SÅ meget gå-på-mod og selvindigt. Og vi fik igen bekræftet hvad vi allerede vidste - TRX-træning er for alle. Og måske især her giver det ekstra god mening. Læs mere om hvorfor TRX og synshandikap matcher helt perfekt.

Læs mere