Hvad er TRX Training Club?

TRX Training Club - dit online fitnesscenter

Dit digitale fitnesscenter

 

Før havde vi TRX App´en. Den var god til hurtig inspiration, men vi må tage hatten af for TRX Training. Den nye platform de har udviklet, er virkelig fed og brugbar. TRX Training Club er en realitet - og du kan komme med i klubben, hvis du vil?

Men hvad er TRX Training Club egentlig?

 

Deltag på live-timer, se on-demand eller book en personlig træning

TRX Training Club er det, man kan kalde et "digitalt fitnesscenter". Her findes TRX-træning til ethvert niveau, træning med andre redskaber som kettlebells, rip trainer, slamball - ja endda også helt uden udstyr. Her er TRX Yoga, her er programmer og livetræninger med fokus på styrke, på restitution, på cardio. Her kan du finde en favorittræner og fast træne hos ham/hende. Og der er indhold både til hvis du vil træne 15 minutter om dagen eller fx tage en hel undervisningstime live.

 

Der er 2 helt unikke elementer i TRX Training Club:

 

  • Live undervisning: Et stort team af virkelig dygtige instruktører er klar til at undervise live. Du booker dig på et hold - og logger på og træner sammen med undervisere og de andre, der er med fra et eller andet sted i verden.
  • Book personlig træningssession med certificeret træner: Platformen tilbyder også som noget helt særligt, at du kan komme i kontakt med en certificeret TRX-instruktør online. Brug vedkommende til virtuelt at få hjælp til nogle konkrete mål omkring træning, bevægelse, etc. Verden åbner sig på en anden måde online - så du får adgang til andre, spændende instruktører gennem TRX Training Club-platformen.

 

Prøveperiode inkluderet med flere TRX Suspension Trainers

 

Besøger du club.trxtraining.com kan du få 30 dages adgang til træningsplatformen (kan ændre sig siden denne blogpost er skrevet. Gældende periode udstykkes af TRX Training). Det er god tid til at få prøvet nogle af on-demand træningerne og de, på nogle dage helt op omkring 15-17, live-undervisningstimer. 

 

 

Find en TRX Suspension Trainer til dit behov

 

Hvad end du er på udkig efter en lille rejsevenlig TRX, en god løsning til hjemmetræning, en slidstærk version til dit fitnesscenter eller din fysioterapi, eller er personlig træner og skal have en TRX, som kan bruges overalt - ude og inde, så er du kommet til rette webshop.

active aid er den danske importør af TRX Suspension Trainer. Det er her, den professionelle personlige træner, fitnesscentret, fysioterapien, den private og udvalgte forhandlere køber sit udstyr.

Derfor finder du det fulde sortiment hos os. Du kan finde alle TRX-modeller her.Klik og læs mere om TRX Suspension Training