Hvad er GUN-eX® Training system?

mand træner med gunex training system battleropes

GUN-eX® Training System 

Det kan sagtens være, at du allerede har stiftet bekendtskab med GUN-eX® Training System på en workshop, et kursus - eller bare set det på active aid's Facebookside?

GUN-eX® er træningsredskaber med elastisk modstand

Der findes flere redskabskategorier, men den mest populære - og mest spændende - er de elastiske battleropes. Cobra Gunning Kit og Mini Cobra Kit er 2 sæt i forskellige størrelser. Elasticiteten tillader dig at benytte GUN-eX® som almindelige, statiske battle ropes (med mulighed for at justere intensiteten ved at strække/slække elastikken) - men med en højere muskelaktiveringsfrekvens og krav til at kan rekruttere din corestabilitet og -styrke. - simpelthen fordi elastikken tilføjer en ekstra dimension.

GUN-eX® adskiller sig også meget fra konventionelle battleropes ved, at de kan bruges til specifikke pres-, træk-, rotations- og benøvelser. Det giver mulighed for en ekstraordinært dynamisk træningsform.

Se alle GUN-eX Training System's sæt og tilbehør


GUN-eX® kan bruges af alle

Vi ser allerede de elastiske battleropes brugt i et væld af sammenhænge. Hos en personlig træner, som udbyder udendørsbootcamps er de en fast del af cirkeltræning. Hos det professionelle fodboldhold bruges GUN-eX® Training System til opvarmningsøvelser, til meget specifikke reaktionsøvelser, etc. Hos fitnesscentret har det være en event på holdplanen.

Det har en god forklaring. Træningsredskabet kan nemlig med få justeringer skaleres til forskellige udgangspunkter, forskellige træningsmål, og rumme helkropstræning i alle 3 bevægeplan. Du kan træne alt fra stabilitet, eksplosion og styrke til balance og udholdenhed.

 

Hvordan kan man træne med GUN-eX® elastiske battleropes

I denne video kan du høre Anders Møller Deenfeldt fortælle i detaljer om, hvad det egentlig er for et træningsredskab. Du ser også eksempler på, hvordan du kan træne med GUN-eX® Cobra Gunning Kit. Du får både klassiske battlerope-øvelser, træk- og presøvelser, etc