Hvilken BOSU skal jeg vælge?

Guide: Find den rigtige BOSU® til dit behov

Vidste du, at der findes flere versioner af den originale BOSU®? På denne side finder du en oversigt over de mange forskellige udgaver du kan finde hos os. Nolge er specielt velegnet til fitnesscentre og fysioterapier, andre er bedst til hjemmetræning på stuegulvet, etc. Med denne guide kan du blive mere klar over, hvilken version der passer til dit behov.

BOSU® Home Balance Trainer

Home Balance Trainer er en klassiker og et perfekt valg for dig, der træner derhjemme i stuen, i garagen eller måske ude på græsplænen! BOSU® Home har en diameter på 65 cm og er perfekt til at træne balance, styrke, cardio, etc. hjemme på martriklen.

Max brugervægt: ca. 135 kg
Farve: Blå
God til: Private

Læs mere om BOSU® Home

BOSU® Pro Balance Trainer

Dette er nok den version langt de fleste kender. Den er helt basalt den 'originale' Pro Balance Trainer. Den har en patenteret dobbeltstøbt base (for ekstra styrke) og en glat, skridsikker platformoverflade (så intet kommer i vejen når du står på bunden), hvilket gør den til det ultimative valg for professionel og kommercielklasse brug. BOSU® Pro er designet til at kunne modstå det hårdeste træningsformat, mens den stadig fremmer al den funktion og feedback, der er nødvendig for effektiv stabilitetstræning.

Max brugervægt: ca. 160 kg
Farve: Blå eller sort
God til: Professionelle og private

Læs mere om BOSU® Pro - Blå

Læs mere om BOSU® Pro - Sort Limited Edition

BOSU® NexGen™ Pro Balance Trainer

Den nyeste generation af vores Pro-udgaver BOSU® adskiller sig fra de øvrige på et unikt punkt: overfladen på den blå dome/kuppel har en helt speciel tekstur. BOSU® NexGen™-kuplen er et mønster af streger og former, som tilsammen giver et helt fantisk greb både for fødder og hænder. Det gør det lettere at stå fast, men forhindrer alligevel ikke din træning. Kvaliteten er helt i top - og overfladen er slidstærk, så den kan modstå gentagen brug - en nødvendighed, når træningsredskabet skal bruges kommercielt og professionelt. 

Max brugervægt: ca. 160 kg
Farve: Blå
God til: Professionelle og private

Læs mere om BOSU® NexGen™

BOSU® Sport Balance Trainer

Den absolut mindste balancetræner. Overfladearealet er synligt mindre og denne udgave er kun 50 cm i diameter. Derfor er det ofte en BOSU® Sport, der anbefales til børn. Sammenholdt med, at den kan klare lidt mindre vægtbelastning giver det også rigtig god mening. Det er dog også et oplagt valg for træneren, som rejser ud til kunder og træner dem - fx privat i deres hjem eller på udendørsarealer. Det kan også være en løsning, hvis du absolut ikke har plads til en BOSU® i regulær størrelse.

Max brugervægt: 115 kg
Farve: Blå
God til: Børn, evt til private eller trænere (obs. på lavere max brugervægt end på PRO-udgaver) 

Læs mere om BOSU® Sport