Activeaid .

Witt A/S køber active aid

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen
Witt køber Viborg-virksomheden, active aid, som flytter til Gødstrup og bliver en integreret del af Witt koncernen.

Med købet af active aid styrker Witt deres position som leverandør til trænings- og sportsmarkedet og ikke mindst på området for attraktive kurser, uddannelser samt at kunne tilbyde nye træningsformer til en branche, der er i rivende udvikling.

Med over 14 år i branchen er active aid en veletableret leverandør af træningssystemer, produkter og uddannelser til den danske træningsindustri, fysioterapeuter og andre behandlere. active aid er specialiseret i udvalgte, stærke brands, bl.a. TRX®, YBELL®, Trigger Point™, GUN-eX® og BOSU®, og driver ligeledes en ret omfattende kursusvirksomhed, hvor de underviser både fitness-instruktører og personlige trænere, så de kan anvende de forskellige træningssystemer på deres medlemmer og klienter.

At samle de to virksomheder under samme tag vil udvide synergien mellem de to virksomheder, både i forhold til produktporteføljen, men også i tilgangen til markedet og måden, brands og produkter præsenteres på. Witts position på sports- og træningsmarkedet bliver gennem opkøbet styrket markant på uddannelses- og kursusdelen, samtidig med at active aid’s aktiviteter løftes med adgangen til Witts faciliteter, kompetencer og ressourcer.

 

Rykker til Gødstrup

Lige efter nytår rykker hele active aid inklusiv de to tidligere ejere, Anette og Kim Grandahl Papsø, fra Viborg til Gødstrup, hvor Anette og Kim bliver sat i spidsen for at udbrede Witt og active aid’s samlede portefølje af sports- og træningsbrands. I løbet af første halvår 2024 flyttes kursusaktiviteterne også til Witt, når det nyindrettede kursus og træningslokale står klar. 

”Kim og Anette er specialister inden for trænings- og sportsudstyr samt ikke mindst uddannelse og kurser. Vi ser frem til at få glæde af deres store faglighed og kendskab til markedet inden for et hastigt voksende marked, som vi først selv for nyligt har bevæget os ind på, ” fortæller Kasper Witt, Business Development & Investment Director hos Witt.

 

Witt, en stor muskel

Kim Grandahl Papsø, indehaver, active aid: ”Vi kender Witt fra branchen og medierne og har selvfølgelig fulgt nøje med i deres vilde vækstrejse. Der er slet ingen tvivl om, at Witt er den store muskel, der er nødvendig for at kunne indfri active aids’ fulde potentiale. Med Witts stærke setup inden for distribution, logistik og marketing kan vi komme længere ud med alle de fantastiske træningsprodukter, der nu samles under en spændende portefølje.”

”Desuden er det ingen hemmelighed, at vi glæder os til at blive en del af en større virksomhed og ser frem til at få sat mere strøm til virksomheden ved hjælp af den stærke motor Witt er i besiddelse af. Vi kommer til at sætte et mere markant aftryk i denne branche igennem samarbejdet med alle de dygtige folk hos Witt. De har nogle fantastiske omgivelser og faciliteter, som vil komme vores nuværende og fremtidige kunder til gavn,” fortæller Kim Grandahl Papsø.

 

Det perfekte match

”Første gang jeg mødte Kim og Anette, kunne jeg fornemme det perfekte match med det samme. Ikke bare i forhold til produkter, men i lige så høj grad menneskeligt. active aid er anerkendt i branchen, og jeg er sikker på, at kombinationen af Witt, active aid, Anette og Kim kan løfte den samlede forretning inden for kategorien og være med til at sætte nye rammer for, hvordan der kan arbejdes med trænings- og sportsmarkedet,” slutter Kasper Witt.

 

For yderligere informationer:

Kasper Witt

Business Development & Investment Director, Witt, [email protected]

 

Kim Grandahl Papsø

Indehaver og stifter, active aid, [email protected] – tlf. 2946 4105

 

Vibrationsmassage, hvad er nu det for noget?

Vibrationsmassage har vundet plads i markedet for selvbehandling og massage. Givetvis for den bahagelige følelse der følger med behandlingen, der ofte kan udføres uden besvær og kræver ikke en masse viden og færdigheder. Du kan prøve dig lidt frem og se hvor du syntes det er til at holde ud og hvor effekten syntes at være bedst.

Der er ikke voldsomt meget forskning på området, men der er dog en del studier der peger på det retfærdige i, at du tager din massagepistol eller vibrationsrulle i brug. 
Det mest fremhævede er:

Øget blodcirkulation
Øget muskelspænding
Reduceret laktat
Forbedret fleksibilitet

TRX workshop hos dansk blindesamfund

TRX-undervisning hos Dansk Blindesamfund

Efter at have leveret en inspirations workshop tidligere på året, var Dansk Blindesamfund blevet overbevist om, at de måtte vide mere om TRX og ville gerne have det introduceret til deres konsulenter, så de kunne give viden videre til deres medlemmer. Vi havde derfor udarbejdet materiale til en to dages TRX workshop, indeholdende elementer som de vil kunne bruge i deres hverdag. De to dage skulle nu vise om vi havde gjort vores arbejde ordentligt.

Læs mere

1 2 3 4 5 ... 14 Næste side