At undervise et TRX-kursus er sjældent "rutine"

Undervisning af TRX-hold - få Anettes tips og tricks

Der går mange timers forberedelse forud for, at kunne levere et kursus. Selv for en garvet kursusinstruktør som Anette Grandahl Papsø - så suser timetælleren derudaf.

Sådan er det - og sådan skal det være. For hvis der er noget, som kan dræbe undervisning, så er det rutine. Både for dig - og for dem du underviser.

Anette underviser i øjeblikket det spændende TRX Yoga Foundations Course online hjemme fra stuen. Med sofaen på højkant, gulvet ryddet, computer med webcam på bordet, microfonen clippet på trøjen og med dørene lukkede til huset øvrige lokaler

Vejen frem til at kunne tage dig med ind i TRX Yoga´ens verden er for Anette brolagt med rigtig mange års undervisererfaring. Hun har været kursusinstruktør hos active aid siden starten, og inden da undervist i pilates, yoga og en række andre træningsformer.

 

Passion og ydmyghed betød en 200-timers Yogauddannelse som forberedelse

Men Anette er dedikeret og passioneret for alt, hvad hun går ind i. Derfor rejste hun også hele vejen til Bali for at tage den 200-timers yogauddannelse. For er der noget, som kræver en ydmyg og respektfuld tilgang, så er det Yoga. At tage uddannelsen har givet Anette et helt andet syn på Yoga, end hun havde tidligere, og det føres selvfølgelig over i hendes undervisning i TRX Yoga Foundations Course - det vil du også kunne mærke!

TRX Yoga Foundations Course er det oplagte valg for instruktøren, som vil lære at implementere Yoga i sin egen TRX-træning, eller som vil have et mere detaljeret og spændende tilgang til mobilitet/fleksibilitetstræning. TRX Yoga er udviklet på et fundament af Power Yoga og her lærer man at arbejde koncentreret og effektivt med fleksibilitet, mobilitet, balance og koncentration. Kurset behandler Yoga respektfuldt, men gør det til sin egen form.

 

 anette underviser trx yoga

 

 

 

Få TRX på holdplanen i jeres center eller brug det i din undervisning af klienter

Vil du have mulighed for at tilbyde TRX til dine klienter eller holddeltagere? Så er det bare med at få booket et kursus hos vores dygtige undervisere. Byg et fundament af basisviden på TRX STC-kurset, som du ret beset kan tage direkte hjem fra og begynde at implementere TRX-træning og træningstilgangen med det samme. Kom derefter tilbage til os og deltag på fx TRX Group Training Course, hvor der er et stålfast fokus på at gøre dig til en G-E-N-I-A-L holdinstruktør inden for TRX - eller hvad med et af vores specialkurser? Du kan altid finde de kurser, som er tilgængelige i øjeblikket ved at klikke dig ind og læse mer under TRX-kursuser.

 

Læs om TRX-kursuer