Alle golfspillere burde træne TRX - læs her hvorfor

TRX-træning er et smart supplement for golfspillere

TRX-øvelser med fokus på rotation, generering af kraft, etc. gavner spillet

Ifølge tidligere TRX Head of Human Performance, Chris Frankel, giver Suspension Traineren golfspillere en hurtig måde at inkludere modstandstræning og arbejde med core- og mobilitetsøvelser: 

"Suspension Trainer har kun et enkelt ankerpunkt, så det giver dig et 360-graders bevægelsesområde, hvor du virkelig kan træne rotation af overkroppen, og lære at bevæge hofter adskildt fra skuldre”, fortæller Frankel.


Selv en bevægelse som TRX Squat Jump kan give resultater på golfbanen: jo bedre en golfspillers lodrette spring er, jo mere kraft kan golfspilleren drive ud fra tee. Og Chris Frankel ved, hvad han taler om. Han har været coach på PGA-touren i 3 år.

Opvarmning inden slag

TRX er populær blandt både atleter, militærpersonel og fitnessfans, fordi den er nem at have med, og du kan bruge den overalt. Chris Frankel har endda set golfspillere bruge redskabet som del af en opvarmningsrutine lige inden de rammer driving range. Få minutters arbejde for at at åbne brystet, løsne skuldrene, få aktiveret coremuskulaturen en smule - kan give en bedre kropsbevidsthed, og gøre spilleren klar til at gå i gang.

Når der ikke er tid til fitnesscentret = brug TRX

Golfspillere på højt niveau har simpelthen ikke timer nok i døgnet til at dedikere mange af dem i træningscenteret, men med en Suspension Trainer har de mulighed for at træne mere effektivt og præcis der, hvor de er - derhjemme, i et hotelværelse, ved klubhuset, eller lignende.


"Flere af de spillere jeg arbejdede med på touren havde ikke megen tid at give af. Nogle gange brugte vi måske 40 minutter - to eller tre gange om ugen. Det var den tid, vi havde at styrketræne. Men her er TRX perfekt, fordi du med ganske få øvelser kan ramme så mange forskellige ting — styrke, mobilitet, kernestyrke”, fortæller Frankel.


Ifølge Golf Digest har legendariske golfspillere som Rory McIlroy, Phil Mickelson, Jordan Spieth og Lydia Ko i dag TRX som en del af deres fitnessrutiner. 

En smagsprøve

I videoen herunder får du en smagsprøve på, hvad der fx vil være smart for golfspillere at fokusere på i styrketræningen. Bliver du nysgerrig og vil du vide mere om, hvordan du kan forbedre dit golfspil med TRX Suspension Trainer?

Så kan du tjekke et af de nye digitale kurser ud. På "TRX for Golf" ser vi netop på hvordan du kan forbedre dit eget spil, eller hvordan den personlige træner, der arbejder med golfspillere på motions eller professionelt niveau, kan inkludere TRX som en effektiv del af træningsprogrammet.

Find TRX for Golf digitalt kursus her.