Workout: 7 øvelser med mini-træningselastik

Flexvit Daily 7 - træningsprogram med elastik

Hvordan kan man træne med træningselastik?

Få 7 elastikøvelser til din konditionstræning med FLEXVIT mini-træningselastikken. Programmet er bygget op omkring de 7 grundlæggende bevægelser. Derfor er dette ikke en workout, som fokuserer på at træne individuelle muskler, men ser i stedet på træning af kroppen som helhed - for funktion. Programmet inkludere alle de bevægelser, som du på den ene eller anden måde bruger hver eneste dag. Du træner muskelkæder - for på den måde at styrke dine bevægelsesmønstre overall.

Hvad er "Daily 7"-konceptet?

Alle menneskelige bevægelser kan kort sagt reduceres til 7 grundlæggende bevægelser: squat, rotation, skub, træk, planke, lunge og hinge.

Kombinationer eller variationer opstår så fra disse grundlæggende bevægelsesmønstre. Når man for eksempel foretager et langt kast, udfører man en rotation i overkroppen og et kast/skub af bolden. Af denne grund udviklede FLEXVIT sit "Daily 7"-koncept i samarbejde med Stefan Liebezeit (personlig træner, instruktør, administrerende direktør for München Personal Training Lounge og grundlægger af MPTL Grow). Og hans budskab er meget simpelt: Du bør træne hver grundlæggende bevægelse mindst 1 gang hver dag – altså mindst 7 øvelser om dagen. 

Program med træningselastik - 7 øvelser

Herunder får du et foreslag til hvilke øvelser du kan lave. Du får dem demonstreret på video, så du er sikker på hvordan de udføres med kvalitet.

1. Squats med mini-elastik

3. Overhead Lunge Rotation

5. Plank Row

7. Plank Side Taps

2. Hip Bridge

4. Donkey Kicks

6. Mountain Climbers med Rotation